Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

Вземи в gLOG
02 Юли 13, 23:15 / Автор: BazArt.bg
Базарт на фестивала на връх Околчица
BazArt.bg ще представи 10 български автори на ръчно изработени творения на фестивала Vola Open Air 2013 на 19-ти и 20-ти юли на връх Околчица.
Ентусиастите от BazArt.bg от няколко месеца популяризират творенията на редица български автори на ръчно изработени неща, като излагат красотите им в подбрани столични заведения и арт пространства. С настъпването на лятото, BazArt.bg излезе на открито с прекрасно градинско парти край Лакатник, а програмата за слънчевия сезон продължава с участие на музикалния фестивал Vola Open Air, който ще се проведе на връх Околчица близо до гр.Враца, на 19, 20 и 21 юли 2013.

Домакин на фестивала за поредна година е природен парк “Врачански Балкан”. В рамките на парка се намират няколко защитени територии, сред които резерватът “Врачански Краст”, както и множество природни забележителности и защитени местности.

Тази година, Vola Open Air ще предложи добре подбрана музикална селекция, различни уъркшопи и забавления за свободно време и спорт.

На 19 юли, специално за фестивала, у нас се завръщат култовите Mo' Horizons. На връх Околчица ще чуем уникалната смесица от латино, електро, фънк и соул, поднесена от основателя на групата Ralf Droesemeyer в комбинация с българския перкусионист Стоян Роянов - Я-Я.

В тази прекрасна атмосфера, под шатрите на BazArt.bg, гостите на фестивала ще имат възможност да се запознаят с десет различни български автори на ръчно направени обеци, гривни, пръстени, брошки, колиета, чанти и много други красиви неща.

Организаторите предвиждат да направят и няколко уъркшопа, като информацията за тях ще бъде публикувана на фейсбук страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/407446736036810/

Предстоящите «базарти» пък ще бъдат обявявани на Facebook страницата на BazArt.bg, а скоро и в електронната платформа на сайта, която предстои да бъде открита малко преди началото на фестивала.

BazArt.bg подкрепя И Аз мога/ I Can Too за подпомагане на деца със специални нужди и популяризира мисията на организацията по време на "базартите". Всеки може да се включи, като избере аксесоар I Can Too по време на събитията и дари в помощ реализиране целите на И Аз мога. www.icantoo.eu

За Контакти: bazart_bg@yahoo.com

Източник:
https://www.facebook.com/BazArtbg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1605