СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

04 Юли 13, 16:41 / Автор: United Partners
Ambi Pur Freshelle не просто прикрива, а елиминира напълно неприятните миризми
Всеки ден сме заобиколени от миризми. Източниците им са най-различни: пържена риба, така обичаните домашни любимци, цигари, обувки, тоалетна. Всички те може и да изглеждат незначителни, но са способни да развалят денят ни. Някой е пушил в стаята Ви? Съпругът Ви е пържил риба? Има неприятни миризми в банята/тоалетната? Ambi Pur не просто прикрива, а напълно елиминира неприятните миризми и оставя невероятна свежест във въздуха.
Марката ароматизатори Ambi Pur, част от портфолиото на международната компания Procter & Gamble (P&G), представи кампанията Breathe Happy чрез тридневно събитие, което се проведе в Сердика център в периода от 14-ти до 16-ти юни (петък – неделя). По време на събитието, което представляваше забавен експеримент, всички доброволци бяха въвеждани в будката на Ambi Pur със завързани очи. Вътре те имаха възможността да си представят мястото, на което се намират и споделят своето усещане, според уханието във въздуха. След това те бяха помолени да свалят превръзката от очите си и да видят реалната обстановка в затвореното пространство. Концепцията на кампанията и събитието е базирана около схващането, че първото нещо, което повечето хора по света усетят, когато влезнат в нечий дом, е миризмата.

Ambi Pur предлага разнообразие от продукти в борбата срещу лошите миризми, независимо къде се намирате и Ви помага да постигнете невероятна свежест на въздуха: аерозоли, електрически ароматизатори, ароматизатори за коли. Аерозолите можете да използвате срещу лоши миризми в кухнята или тоалетната. Електрическите ароматизатори са специално направени, за да носят свеж продължителен аромат и невероятна атмосфера във всекидневната.

Иновативната технология от Ambi Pur – 3 допълващи се ухания в 1 пълнител (Ambi Pur 3volution) е специално проектирана, за да донесе върховно изживяване, като представи 3 допълващи се ухания в един продукт. На всеки 45 минути се отделя различно ухание, което Ви дава възможност да се наслаждавате на свежестта от 3-те аромата до 90 дни, без да свиквате с един и същ аромат.

Ароматизаторите за кола на Ambi Pur ще Ви помогнат срещу неприятните миризми в колата – боя, застоял въздух, ароматните следи, които оставя вашето любимо куче. Благодарение на уникалните молекули във формата на капсулите, може да се наслаждавате на свеж въздух и в колата. Те улавят миризмите и не ги пускат навън.

За Контакти:United Partners

Източник: www.united-partners.com