Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
04 Юли 13, 15:43 / Автор: United Partners
Отборът на Gillette Mach 3 помага на мъжете да се грижат по-добре за кожата на лицето си
Доброто планиране и тактическият подход към спортните предизвикателства са ключови за успеха, както при отборните, така и при индивидуалните спортове. Добрите треньори са наясно с това и винаги изготвят детайлна програма за защитата на своите играчи. Мъжете също могат да си бъдат добри треньори - те знаят, че планирането и постоянните усилия носят успех не само в спорта. Добре поддържаното и привлекателно лице помага на мъжете да постигнат своите цели с увереност. В основата на успеха стои най-доброто бръснене, което помага в грижите за мъжкото лице.
За да помогне на мъжете да изглеждат и да се чувстват на върха, Gillette предлага страхотен защитен план срещу признаци на раздразнение при бръснене. Защитната тактика за доброто поддържане на мъжкото лице разчита на силния отбор на Gillette, представен от: гел и пяна за бръснене Gillette Irritation Defense, самобръсначка Gillette Mach 3 Sensitive, както и хидратиращ и успокояващ балсам за след бръснене Gillette Irritation Defense.

“Gillette вече постави висок стандарт в борбата с признаци на раздразнение със самобръсначката Mach 3 Sensitive. Следващата естествена стъпка бe да помогнем на мъжете по-нататък в защитата срещу продължителния проблем на раздразнената кожа, чрез специално приспособени продукти за бръснене”, сподели Разван Резмерита, Мениджър Комуникации Перилни препарати и Грижа за Дома за Балканите. Новата серия грижа за кожата Gillette Mach 3 Irritation Defense се справя не само с видимите резултати от раздразнението, но също така защитава кожата. Всеки продукт от серията Gillette Mach 3 Irritation Defense помага в борбата с 5 признака на раздразнение във всеки етап от бръсненето.

По този начин ежедневният ритуал на бръснене може да бъде подобрен с подкрепата на продуктите при всяка от тези три стъпки:
• Преди бръснене: формулата на гела и пяната за бръснене Gillette Mach 3 Irritation Defense помага в борбата срещу парене, щипане, зачервяване, порязвания и сухота.
• По време на бръсненето: самобръсначката Gillette Mach 3 Sensitive има развита технология с три ножчета и подобрена лента за по-добро плъзгане с алое вера, която помага на мъжете да се насладят на по-близко и комфортно бръснене с по-малко раздразнения**, дори и при най-чувствителните зони на лицето.
• Балсамът за след бръснене Gillette Mach 3 Irritation Defense Gillette * е създаден с активен комплекс, който помага за намаляване на парене, щипане, зачервяване, порязвания и сухота.

За да научиш как да пожънеш най-добрите резултати и да намалиш раздразненията, посети: https://www.facebook.com/GilletteBulgaria?fref=ts. Там можеш да намериш и повече информация за продуктите от серията Gillette Mach 3 и планът на Gillette за Защита срещу раздразненията.

** В сравнение с Blue 2

За Контакти: United Partners

Източник: www.united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.7438