Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

10 Юли 13, 14:18 / Автор: НЕТ1
НЕТ1 пуска пакетни услуги за бизнес клиенти, включващи интернет и телефония
От компанията отчитат нарастване на интереса към предплатения достъп до интернет
Българският телекомуникационен оператор НЕТ1 пусна на пазара два пакета „Интернет и гласова телефонна услуга“ за бизнес клиенти. Те се отличават с най-добрите цени към мобилни оператори на телеком пазара у нас, както и с това, че няма разделение на градски и междуградски разговори. Разговорите с други клиенти на НЕТ1 са безплатни, а потребителите получават всички предимства, характерни за телефонните услуги на компанията – изключително достъпни цени за разговори и възможност да използват голям брой линии, качествена услуга, както и редица допълнителни функции.

Първият пакет комбинира интернет достъп със скорост 50 Mbps, до десет телефонни линии и 300 минути за разговори към всички фиксирани мрежи в България, в останалите страни от Европейския съюз, както и фиксирани и мобилни мрежи в САЩ и Канада. Цената на пакета е 49 лв. месечно, плюс еднократна инсталационна такса от 25 лева. Вторият пакет включва интернет със скорост 75 Mbps, до десет телефонни линии и 500 минути за разговори към България, Европейския съюз, САЩ и Канада, на месечна цена от 65 лева и при същата инсталационна такса. И при двата пакета цената за една минута разговор до всички мобилни оператори в България е 0.100 лева. При по-евтиния пакет цената за разговор до фиксираните мрежи в страната е 0.020 лв., а при по-скъпия тя е 0.025 лева. При липса на IP телефонна централа, бизнес клиентите могат да изберат ползването на услугата чрез аналогов или цифров интерфейс с ISDN BRI срещу допълнително заплащане, както и да заплатят допълнително за по-големи пакети за разговори към България, Европейския съюз, САЩ и Канада.

Междувременно НЕТ1 обяви, че отчита сериозен ръст на предплатените услуги, като от март, когато стартира тяхното предлагане, до края на юли те са достигнали 25% от всички услуги в групата на негарантирания интернет. „Тази тенденция показва, че клиентите ни са очаквали подобна услуга, защото тя намалява цялостната цена за използване на услугата Интернет и успоредно с това е удобно и лесно да нямаш месечна такса“ - споделя Мария Божилова, Търговски директор на НЕТ1.

Повече за НЕТ1

НЕТ1 е телекомуникационен оператор от ново поколение. Компанията предоставя интегрирани решения за бизнес и корпоративни клиенти на територията на цялата страна и е сред най-големите доставчици на интернет и телевизия за крайни клиенти на територията на град София.
http://www.net1.bg/

За Контакти:http://net1.bg/

Източник:
http://net1.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1431