Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
12 Юли 13, 18:27 / Автор: CKBB
ASUS пусна на българския пазар таблета MeMO Pad™ HD 7 на цена от 299 лева
MeMO Pad™ HD 7 е достъпен и стилен 7-инчов таблет с четириядрен процесор и IPS дисплей с резолюция 1280 х 800 пиксела
Таблетът MeMO Pad™ HD 7 на ASUS, който беше официално представен преди месец на изложението Computex в Тайпе, вече е и на българския пазар с препоръчителна цена 299 лева за версията с 16 GB памет. MeMO Pad™ HD 7 разполага със 7-инчов екран, четириядрен процесор, IPS дисплей с резолюция 1280 х 800 пиксела и стерео високоговорители. Моделът е снабден с 1,2 MP предна и 5 MP задна камера. Това е най-добрият таблет в достъпния ценови клас, портативен и със стилен дизайн.

ASUS MeMO Pad™ HD 7 – достъпен таблет за мобилно забавление
ASUS MeMO Pad™ HD 7 има четириядрен процесор и 1 GB RAM, които позволяват бърза работа с различни приложения, споделяне на съдържание в социалните мрежи и сърфиране в интернет. 7-инчовият дисплей е с разделителна способност от 1280 х 800 пиксела, осигуряваща четлив текст и ясни изображения, а IPS технологията спомага за възпроизвеждането на точни и ярки цветове при широк зрителен ъгъл до 170 градуса. MeMO Pad™ HD 7 разполага също така с висококачествени стерео високоговорители с подобрено качество на звука благодарение на аудио технологията ASUS SonicMaster.

MeMO Pad™ HD 7 се предлага с 16 GB собствена памет и слот за microSD карта, чрез която паметта на таблета може да се увеличи с още 32 GB. Като допълнение, компанията дава безплатно 16 GB в своята облачна услуга за съхранение и споделяне на файлове ASUS WebStorage за период от една година. В съчетание с услуга ASUS WebStorage Office, потребителите могат и да съхраняват, редактират и споделят файлове, създадени чрез Microsoft Office.

MeMO Pad™ HD 7 разполага с 1,2-мегапикселова предна камера, която може да заснема видеоклипове във висока резолюция с качество на картината от 720p. Моделите се предлагат и с 5-мегапикселова задна камера.

С дебелина едва 10,8 милиметра и тегло 302 г, многофункционалният MeMO Pad™ HD 7 има литиево-полимерна батерия, която издържа до 10 часа при 720p видео възпроизвеждане. Таблетът се предлага в пет цвята – син, бял, розов, зелен и сив.

Аксесоари за ASUS MeMO Pad™
Към ASUS MeMO Pad™ HD 7 се предлага калъф TransCover, който е изработен от микрофибри. Чрез TransCover таблетът може да се изправя и така аксесоарът се превръща в удобна поставка при гледане на видео, четене или писане. Калъфите TransCover са налични в син, розов, бял и черен цвят. За MeMO Pad™ HD 7 е наличен и плътно прилягащият калъф Persona Cover, който го предпазва от удари и драскотини при всекидневната работа с устройството. Вариантите за цветове са черен, розов и зелен.

Характеристики1

ASUS MeMO Pad™ HD 7

  • 7-инчов HD 1280 x 800 IPS дисплей
  • 5-мегапикселова задна и 1,2-мегапикселова предна камера
  • Стерео високоговорители с технология SonicMaster
  • До 10 часа живот на батерията2
  • 120,6 x 196,8 x 10,8 мм
  • 302 г


1 Характеристиките и наличността на продуктите са обект на промяна без предизвестие и могат да се различават в отделните страни. Действителните резултати могат да варират в зависимост от използваните приложения, начина на употреба, заобикалящата среда и други фактори.

2 Животът на батерията е измерен при 720p HD видео възпроизвеждане, 100 нита яркост и ниво на звука по подразбиране със слушалки.

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1119