Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

11 Юли 13, 18:11 / Автор: Ланком България
Комуникационното устройство 3G Mobile Wi-Fi M5350 на TP-LINK спечели тазгодишната награда на red dot за продуктов дизайн
Освен с впечатляващия си дизайн моделът M5350 се отличава и със своята функционалност
Комуникационното устройство 3G Mobile Wi-Fi M5350 на производителя на мрежово оборудване TP-Link спечели тазгодишното издание на наградите red dot в категорията „Продуктов дизайн“. Симпатичното устройство за споделяне на мобилен интернет трафик и създаване на Wi-Fi мрежи е впечатлило 37 – членното жури от експерти в сферата на дизайна, а общият брой на участниците в конкурса тази година е 4662 в 19 различни категории. Създадени от Design Zentrum Nordrhein Westfalen, наградите red dot са се наложили през годините като един от най-значимите конкурси, представящи постиженията в сферата на дизайна. Любопитно е също, че всички продукти, наградени в конкурса, получават свое място в музея на дизайна red dot.

Освен с впечатляващия си дизайн моделът M5350 се отличава и със своята функционалност. Устройството комбинира няколко комуникационни технологии и разполага с мощна батерия, което му позволява, да създава мобилни Wi-Fi мрежи практически навсякъде. Подходящо е за домове, вили, малки и средни по големина офиси, заведения, конферентни зали, както и събития на открито. Поддръжката на клетъчния стандарт HSPA+ от междинното поколение 3.5G позволява достигането на скорости за даунлоуд до 21 Mbps и за ъплоуд до 5.76 Mbps, което комбинирано с безжичния стандарт 802.11n и вградената антена, обезпечава безпроблемната работа на разнообразни ресурсоемки приложения. У нас моделът се предлага от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://www.lancombg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1137