Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Предприемачество

12 Юли 13, 18:28 / Автор: Министерство на икономиката и енергетиката
На 13-ти юли девет бизнес концепции ще се състезават на финала на Th13teen Arts
Девет бизнес концепции ще се състезават на финала на първия национален конкурс за бизнес идеи в областта на творческите индустрии Th13teen Arts
Th13teen Arts е национален конкурс за оригинални бизнес концепции в областта на творческите индустрии, етап от световното първенство за бизнес идеи от творческите индустрии Creative Business Cup. Провежда се за първа година в България, а инициативата е на Министерство на икономиката и енергетиката. На международно ниво в конкурса ще се включат близо 40 страни от целия свят, чиито национални победители ще се състезават помежду си за титлата „Най-добър творчески предприемач в света” и награда от 50000$. Международният финал, на който ще се състезава и българския победител, ще се проведе на 18- 20 ноември тази година в Копенхаген, Дания.

В България националният конкурс Th13teen Arts стартира в началото на месец юни, а участниците имаха на разположение един месец, за да подготвят и предложат своите бизнес идеи. В резултат на този едномесечен срок, получихме общо 15 бизнес проекта, от които откроихме 9-те най-добри от гледна точка на тяхната оригиналност, устойчивост, творчески и пазарен потенциал.

На финала на Th13teen Arts, който ще се състои на 13-ти юли, деветимата финалисти ще имат възможност да представят своите бизнес концепции пред специално определено за целта жури от експерти и публика. След като се запознае с всичките девет предложения, журито ще трябва да излъчи победителя, който ще представи страната ни на международния финал през месец ноември в Дания.

Министерство на икономиката и енергетиката и Фондация StartUP с удоволствие канят всеки, който желае да присъства на предстоящия финал на конкурса Th13teen Arts. Събитието ще се състои на 13-ти юли 2013 г., от 14.00ч., във VIVACOM Art Hall - Телефонната палата, гр. София, ул. „Гурко” 4. Входът е свободен.

Повече информация за конкурса можете да откриете на страницата на МИЕ - www.mi.government.bg/bg/themes/th13teen-arts-1284-285.html, както и във фейсбук - https://www.facebook.com/Th13teenArts.

За Контакти:

За допълнителни въпроси моля обръщайте се към:
Теодора Митова, младши експерт, дирекция „Бизнес среда и политика за малките и средните предприятия”, Министерство на икономиката и енергетиката
e-mail: t.mitova@mee.government.bg

Източник: www.mi.government.bg/bg/themes/th13teen-arts-1284-285.html

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.115