Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
12 Юли 13, 18:36 / Автор: Интер Експо Център - София
По време на СИХРЕ 2013 ще се проведат квалификациите за Bocuse d’Or
Победителят от Националната квалификация ще представи България на Bocuse d’Or Европа (http://www.bocusedor.com )
Създадено преди 26 години от прочутия шеф-готвач Пол Бокюз, това най-престижно състезание в света има за цел да представя и популяризира таланта на най-добрите готвачи. На всеки две години се организират три регионални квалификации – Bocuse d’Or Европа, Азия и Латинска Америка.
От 6 до 9 ноември по време на 13-ото издание на СИХРЕ в Интер Експо център – София (www.iec.bg) ще се проведат националните квалификации, които ще излъчат българския представител на престижния конкурс. Те се организират от Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ) http://bapc.bg/ в партньорство с Агенция Булгарреклама. За втора поредна година специализираното изложение за хотелско и ресторантьорско оборудване ще се проведе паралелно с форумите на хранителната индустрия: Интерфуд и дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното. Шестте зали на Интер Експо Център ще представят идеи и възможности, увеличавайки ефекта за деловите участници и за потребителите на продукти и услуги в двата сектора.

На миналогодишното изложение взеха участие над 170 фирми изложители и подизложители от България и 17 други държави. Своите нови продукти и услуги в света на хотелския и ресторантьорския бизнес представиха компании от Австрия, Австралия, Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Испания, Италия, Полша, Португалия, Словакия, САЩ, Тайван, Турция, Холандия, Чехия и Швейцария. През 2012 г. специализираните изложения за храни, напитки и ХоРеКа индустрията регистрираха над 14 000 посетители.

Очаквайте подробна информация за участието и регламента на националната квалификация за конкурса Bocuse d’Or Европа.

Вижте клипа от финала на конкурса през януари тази година във Франция: http://www.youtube.com/watch?v=X83QDQrdzSk

За Контакти:Пресцентър

Източник:
http://iec.bg/bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1149