Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
15 Юли 13, 12:13 / Автор: Пощенска банка
5% отстъпка при пазаруване с всички кредитни карти от Пощенска банка в ИКЕА
Притежателите на кредитни карти Visa, American Express или ИКЕА от Пощенска банка (www.postbank.bg) могат да се възползват от 5% отстъпка при пазаруване в ИКЕА. Лятната промоция е в сила от 15 юли до 15 август.
Офертата важи и за стоки, чиито цени вече са намалени във връзка с други кампании

15 юли 2013 г.

Притежателите на кредитни карти Visa, American Express или ИКЕА от Пощенска банка (www.postbank.bg) могат да се възползват от 5% отстъпка при пазаруване в ИКЕА. Лятната промоция е в сила от 15 юли до 15 август.
Отстъпката се получава автоматично по кредитната карта и се отразява в следващото месечно извлечение заедно с направената покупка. При това офертата важи и за стоки, чиито цени вече са намалени във връзка с други кампании.

Промоцията е съпроводена от рекламна кампания под мотото „Не е нужно да говорите шведски, за да получите намаление в ИКЕА. Платете с кредитна карта от Пощенска банка и направете дома си по-приветлив и пъстър за лятото“.

Максималната сума на отстъпките по време на промоцията е 200 лв. общо за всички покупки. Отстъпките се прилагат само към покупки в посочения търговски обект на ПОС терминали на Пощенска банка и не важат за плащане на услуги по доставка, измерване и монтаж, както и за покупки на равни месечни вноски.

Повече информация клиентите могат да получат в най-близкия клон на Пощенска банка или чрез обаждане в Центъра за обслужване на клиенти на тел. 0700 18 555 и онлайн на адрес www.postbank.bg.

Пощенска банка с правно име „Юробанк България” АД е член на Юробанк Груп.

Юробанк е европейска банкова организация с 67,7 млрд. евро активи (към 31.12.2012), която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк има ключово присъствие в Гърция и водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.
Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg, както и на www.facebook.com/PostbankBG.

Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.
За Контакти:Илияна Захариева, началник отдел „Корпоративни комуникации”, Пощенска банка
тел. 02/81 66 100, e-mail: IZZaharieva@postbank.bg

Източник:
www.postbank.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.133