Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
17 Юли 13, 18:17 / Автор: LG
Потребителите споделят своите специални моменти благодарение на LG
Лични съобщения до любими хора ще се появяват на Times Square и Piccadilly Cicus в онлайн кампанията “To Me, You Are Perfect”
Като подготовка за новия продукт на LG Electronics (LG), който ще бъде представен на 7 август, компанията стартира онлайн кампа-ния, в която потребителите могат да изпращат съобщения до любимите си хора под надслов „За мен ти си съвършен“ (“To Me, You Are Perfect”). Кампанията цели да докаже на потребителите важната роля, която те заемат в иновациите на LG. Може да участва всеки, който сподели снимка или видео съобщение до любим човек на един или повече от онлайн каналите на LG, включително и на микросайта на LG Mobile (www.LGMobile.com), Facebook страницата (www.facebook.com/LGMobile) или YouTube канала (www.youtube.com/LGMobile) на компанията.

Видеоклиповете ще бъдат показани в онлайн каналите на LG и билбордове на компанията на Times Square в Ню Йорк и Piccadilly Circus в Лондон. Потребите-лят, чието съдържание има най–много харесвания и гледания, ще получи подарък на стойност $5000 щатски долара. Четиридесет участници, избрани на случаен принцип, ще получат смартфони от серията LG Optimus G, а други 500 – принтери LG Pocket Photo. Кампанията приключва на 6 август.

„Тази кампания е знак на благодарност към нашите потребители и доказателство, че ценим всеки, който следва философията Life`s Good,“ каза д-р Йонг-сеок Парк, президент и главен изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communica-tions Company. „Искахме да покажем колко значимо е мнението на клиента при създаването на нови продукти. За нас потребителите ни са съвършени, особено когато ни вдъхновяват за творчество и иновации.“

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.6901