Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
21 Юли 13, 18:26 / Автор: JCI България
JCI Business Networking Event
В София ще се проведе събитие за създаване на бизнес контакти, организирано от JCI България.
За трети пореден път тази година София ще бъде домакин на “JCI Business Networking Event”, организирано от JCI България. Събитието ще се проведе на 25 юли от 18:30ч. в Best Western Plus City Hotel и ще даде възможност на предприемачи и доказали се специалисти в областта на бизнеса да общуват в неформална среда.

Всеки участник ще се включи в серия от 4-минутни разговори, на които ще направи кратко изложение на бизнеса си и визията си за неговото развитие. След разговорите ще има коктейл, на който дискусиите ще продължат, като участниците ще обсъждат идеи, ще обменят опит и ще изграждат основата на ползотворни бъдещи партньорства.

„JCI Business Networking Event” се провежда по правилата на международно признат модел за подобни бизнес събития, изготвен от JCI International. Събития от този тип се организират редовно в различни точки на света, включително в Англия, САЩ, Малта, Южна Африка и Малайзия. В България JCI BNE са провеждани в София, Варна и Пловдив и винаги се радват на огромен успех.

Очаква се предстоящото събитие за пореден път да събере активни хора от всички сфери на бизнеса – водещи предприемачи, специалисти и мениджъри, готови да споделят опита си, да научат нещо ново и да разширят бизнес възможностите си. Вече се приемат регистрации, като таксата за участие е 10 лв. и включва списък с информация за участниците, напитки и кетъринг.

За да се регистрирате за събитието следва да изпратите email на contact@jci.bg. Повече информация за записванията можете да намерите на Фейсбук страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/384025248376465

JCI България е международна неправителствена организация обединяваща млади, амбициозни и активни хора от цял свят. Организацията работи по проекти свързани с бизнеса, социалните и културни дейности, международната дейност и обученията – една своеобразна школа, която превръща своите членове в изключителни професионалисти, успешни предприемачи и дейни лидери, като им дава възможност да разширят мирогледа си, докато променят света около тях. Организацията е създадена през 1944г, в щата Мисури, САЩ и към момента има представителства в над 115 държави. В организация членуват хората с идеи, за които креативността не е просто дума.

За Контакти:contact@jci.bg
Източник: (Уебстраница):http://jci.bg/jci-bne-sofia-25-07-2013/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.7629