Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
22 Юли 13, 16:07 / Автор: Anett & Co.
Ангел Заберски и Вера Шандел представиха за първи път Jazz Boudoir край морето
През изминалия уикенд, изиксаният, джази и секси спектакъл беше представен за първи път и извън София.
Още през април, съвместният проект JAZZ BOUDOIR FANTASME на изкушаващата Вера Шандел от Sentimеntal Swingers и виртуозният композитор – пианиста Ангел Заберски-син, покори столичните сцени. През изминалия уикенд, изиксаният, джази и секси спектакъл беше представен за първи път и извън София. Музикантите избраха за тази извънстолична премиера романтичния „балкон на света“ в Kaliakria Resort. Поради огромния интерес към изкусителния спектакъл, Вера и Ангел дариха с френски будоарни фантазии своите почитатели не една, а две поредни вечери. Интимността на ретро-будоара на прелестната блондинка идеално пасна на морския бриз и фантастичната морска гледка, и пренесе гостите на събитието през Берлин, Париж и Холивуд по един необичаен и незбравим начин.

Бляскавото пътуване към кабаре бурлеската е породено от двете любови на Вера Шандел: le glamour и френският език, който е научила в училище в Алжир и който владее блестящо. Това поражда в Ангел Заберски идеята да съживят заедно времената на кабарето, когато музиката не само забавлява, но и омайва, прелъстява, омагьосва. Затова в музкалния проект са включени класическите любовни френски шансони. В своя първи летен "будоар", Вера и Ангел подариха изключителна емоция на гостите на традиционните летни петъчни джаз вечери в Kaliakria Resort. Срещата с любовта по Едит Пиаф, Патрисия Каас, Далида, Джоузефин Бекер, Изабел Аджани, Серж Генсбург, Жо Дасен накара присъстващите да вярват в “L`amour toujours” (Винаги любов). Зад своето пиано Ангел Заберски доказа за кой ли път, че е един от най-блестящите джаз пианисти в България. Нощните приглушени светлини от морето и красивите декоративни огньове на очарователното място, дадоха желания привкус на бляскавата атмосфера на френското кабаре.

За всички любители на онези времена, когато жената е наистина жена, а мъжът е неподправен кавалер, остава надеждата да имат възможността да се насладят на това шоу, което докосва душата и подарява преживяване от съвсем нов вид.

За Контакти: office@anett.co

Източник: Anett & Co.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6705