Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / PR

Вземи в gLOG
26 Юли 13, 15:42 / Автор: United Partners
Юнайтед Партнърс с ново стратегическо разширяване на екипа си и успешно развитие на дигиталните си услуги
Юнайтед Партнърс – една от водещите български компании в сферата на комуникациите, която през 2012г. отбеляза 15 успешни години на пазара и в началото на годината обяви ключовото си партньорството с една от най-големите международни комуникационни вериги – MSLGROUP за България, продължава стратегически да развива екипа си. В края на миналата година към агенцията се присъединяват Преслава Преславова и Мила Дойчева, а от скоро комуникационния специалист Лили Загурска.
25 юли 2013 г., София – Юнайтед Партнърс – една от водещите български компании в сферата на комуникациите, която през 2012г. отбеляза 15 успешни години на пазара и в началото на годината обяви ключовото си партньорството с една от най-големите международни комуникационни вериги – MSLGROUP за България, продължава стратегически да развива екипа си. В края на миналата година към агенцията се присъединяват Преслава Преславова и Мила Дойчева, а от скоро комуникационния специалист Лили Загурска.

Преслава Преславова има дългогодишен опит като журналист и PR експерт. Тя е работила 13 години в БНТ като сътрудник на Новините и като репортер, редактор и сценарист на много различни предавания, а след това като сценарист в сутрешния блок на ББТ. В PR Преслава има опит като част от екипа на агенция "Brigada" , а като независим PR експерт, Преслава стои зад проекти като успешния български игрален филм „Източни пиеси“ на режисьора Камен Калев.

Мила Дойчева е специалист по дигитални комуникации, като е участвала в осъществяването на интегрираните комуникационни кампании на популярни марки от сектора на бързооборотните стоки (Pampers, Always и др.) и големи международни компании. В последната година се развива активно и в сферата на B2B маркетинга. Опитът в традиционните PR кампании й дава стратегически поглед по проблема за мястото на дигиталните комуникации в маркетинговия микс.

Лили Загурска също е млад специалист по PR и дигитални комуникации. Тя има бакалавърска степен по Европеистика и магистърска степен по връзки с обществеността. Освен опит с маркетинга в социалните мрежи, Лили се е занимавала с организиране и провеждане на различни ПР събития и рекламни кампании и събитиен мениджмънт на проекти в държавния и частния сектор.

Разширяването на екипа е част от дългосрочната стратегия на агенцията за развитие на комуникационните услуги в условията на разрастващия се пазар на новите медии. Юнайтед Партнърс осъществява комуникационни кампании в дигиталното пространство за някои от най- популярните марки в България в сферата на бързооборотните стоки. Aгенцията съдейства и на компаниите, които искат да установят или разширят присъствието си в социалните медии и да поддържат пълноценен контакт със своите потребители.

„В последно време наблюдаваме изключително динамични промени на пазара на комуникационни услуги – потребителите вече не са пасивни, посредством социалните медии те могат да реагират моментално. В същото време за тяхното внимание се борят много повече източници. Затова компаниите трябва да мислят не само в посока на това как да получат тяхното внимание, а и как да го задържат. Обогатяването на услугите на агенцията и развитието на дигиталните услуги ни дават възможност да предлагаме най-доброто на клиентите в тази посока”, коментира Мария Гергова, Управляващ директор на Юнайтед Партнърс.

Юнайтед Партнърс е една от първите български специализирани PR агенции, която предлага пълно комуникационно обслужване. През последните петнадесет години компанията осъществява многобройни продуктови и корпоративни кампании, пъблик афеърс проекти, а през последната година и дигитални кампании за водещи компании в различни сфрери като Procter & Gamble, IBM, ING Life, Western Union, UNICEF, Nestle, Johnson WAX, Intel, Фондация „Димитър Бербатов” и др. През годините Юнайтед Партнърс печели многобройни отличия от конкурси в сферата на PR, сред които златната награда на IPRA в категория „Най- добра корпоративна PR кампания” с проектът “BGTeen.info” реализиран за Procter & Gamble.Повече информация на: www.united-partners.com

За Контакти: Ива Григорова

Източник:
United Partners

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.104