Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Електроника

Вземи в gLOG
30 Юли 13, 18:07 / Автор: CKBB
ASUS представи първите в света дънни платки за AMD FM2+ APU
Новите дънни платки A88XM-A и A55BM-A/USB3 поддържат APU на AMD Kaveri FM2+, които предстои да бъдат пуснати на пазара и вече наличните Trinity FM2
ASUS представи две нови дънни платки A88XM-A и A55BM-A/USB3 – първите на пазара, които поддържат новия Socket FM2+ за процесорите APU (Accelerated Processing Units) на AMD.
Дънните платки A88XM-A с чипсет AMD A88X и A55BM-A/USB3 с чипсет A55 са с форм фактор Micro-ATX и работят с вече наличните AMD Richland и Trinity FM2 APU. И двата модела са хардуерно съвместими с AMD Kaveri FM2+ с процесорите APU, които предстои да бъдат представени и поддържат DirectX 11.1 и PCI Express 3.0.
ASUS се стреми да поддържа най-модерните технолигии за настолни компютри. Новите дънни платки FM2+ предлагат последните новости в сферата на дънните платки с повишена гъвкавост за работа1 както с вече наличните, така и с бъдещите APU на AMD.

Ексклузивна технология на ASUS
Дънните платки ASUS A88XM-A и A55BM-A/USB3 поддържат новия PCI Express 3.0 интерфейс с PCIe 3.0/2.0 x16 слот на Kaveri и предлагат ексклузивни технологии за по-висока производителност и надеждност. Технологията USB 3.0 Boost позволява скорост на трансфер на данни до 1,7 пъти по-висока от тази на устройствата, снабдени с обикновен USB 3.0 със стандарт UASP (USB Attached SCSI Protocol). Технологията USB 3.0 Boost също съчетава подобрен „турбо“ режим за по-висока скорост на трансфер от всяко устройство с USB 3.0.
Двата модела също предлагат лесен за употреба UEFI BIOS и контрол на вентилатора Fan Xpert, който спомага за по-тиха работна среда и по-добро охлаждане. Дънните платки разполагат и с технологията 5X Protection, която осигурява ненадмината надеждност и издръжливост. Технологията за регулиране на електрическото напрежение ASUS DIGI+ VRM осигурява дигитален контрол на доставяната до процесора електроенергия. Така тя спомага за намаляване на консумацията на енергия и повишава стабилността на цялата система. От друга страна, вградените автоматични предпазители защитават I/O портовете и DIMM слотовете от късо съединение и резки промени в напрежението.
Защитата от статично електричество предпазва както чувствителните елементи от електромагнитни смущения, така и висококачествените керамични кондензатори, чийто живот надхвърля 50 години постоянна употреба при типичните оперативни условия (65 градуса по Целзий). Това е два пъти по-дълъг период в сравнение с традиционните електролитни кондензатори.
Освен това, повърхностите от неръждаема стомана на I/O портовете са защитени с допълнително покритие с хромов оксид. Те се подлагат на 72-часови изпитания със солен разтвор за по-висока издръжливост от корозия и по-дълъг жизнен цикъл.

1 Поддръжката на FM2+ APU ще се осигури чрез ъпдейт както на BIOS-а, така и на драйвърите.

Планирана е пълна гама дънни платки AMD FM2+
ASUS ще добави нови модели към двете дънни платки ASUS A88XM-A и A55BM-A/USB3. Всички детайли около гамата дънни платки ASUS FM2+ ще бъдат обявени по-късно през годината.



Характеристиките на продуктите са налични на:
www.asus.com/Motherboards/A88XMA
www.asus.com/Motherboards/A55BMAUSB3


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.2094