СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

29 Юли 13, 17:07 / Автор: United Partners
Бъди с твоите приятели навсякъде, по всяко време
Ние знаем колко е важно да си сред своите приятели, да бъдеш заобиколена от тези, които обичаш и да се чувстваш наистина добре, когато сте заедно. За съжаление, има дни когато комфортът и доброто настроение са далеч от теб, време, когато не можеш да се отървеш от притеснения, което ти пречи да се чувстваш добре със себе си и тези около теб. Защото заслужаваш най-доброто, новите Always сега предлагат до 100% защита срещу протичане и 0% нежелана миризма, за да се чувстваш комфортно със себе си и хората около теб, без никакви грижи.
Новите Always: до 100% защита срещу протичане, до 0 % нежелана миризма

Радостта от всеки момент прекаран с тези, които обичаш зависи от твоето настроение. Близостта с други хора, на практика приятелите, може да намали тревожността, стреса и депресията и дори да облекчи физическа болка. Със сигурност знаеш, че близките моменти с любими хора заздравяват приятелството. Когато сте ръка до ръка с момичетата, защото сте една до друга на задната седалка на такси или се опитвате да седнете на една маса в кафенето – това са тези моменти, в които се чувствате неразделни. Затова е наистина важно да не се чувстваш дискомфортно, а да си наистина защитена и изпълнена със свежест.

Поради това новите дамски превръзки Always Ultra бяха разработени така, че да ни освободят от тези тревоги, за да можем да се забавляваме безгрижно и да не се притесняваме, когато сме в близък контакт с околните. Комбинирането на сигурната защита на Always с новата неутрализираща миризмите технология в новите дамски превръзки Always Ultra предлага ново ниво на сигурна дамска защита. Те ти позволяват да се чувстваш свежа, близка и уверена.

И понеже твоите приятели са важни, защото само с тях можеш да се забавляваш навсякъде и по всяко време, Always държи далеч от теб притесненията по време на деликатните дни. Без повече тъжни дни! Без повече тревоги! Always ги заключва и оставя далеч от теб.

Присъедини се, заедно с приятелките си, към Facebook страницата МеждуМомичета (wwww.facebook.com/MejduMomicheta), за да откриете как да се забавлявате всеки ден, безгрижно!

За Procter&Gamble
P&G служи на приблизително 4,6 милиарда души в цял сват, чрез своите марки. Компанията притежава едно от най-стаблините портфолиа с доверени, водещи качествени марки, сред които Pampers®, Ariel®, Always®, Pantene®, Mach3®, Lenor®, Blend-a-med®, Oral-B®, Duracell®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun®, Fusion® и Ambi Pur®. Общността на P&G включва дейности в приблизително 75 страни в света. Моля посетете http://www.pg.com/ за последни новини и подробна информация за P&G и марките на компанията.

За Контакти: United Partners