Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
30 Юли 13, 17:09 / Автор: LG
LG разширява гамата си от аксесоари за премиум смартфони с калъф за LG G2
Удобният калъф QuickWindowTM ще се предлага в седем различни цвята
LG Electronics (LG) ще представи серия от калъфи за новия си флагман LG G2 паралелно с премиерата на устройството. Стилният и практичен калъф QuickWindowTM ще бъде най-новото попълнение в линията луксозни аксесоари за смарфони на LG, която включва още слушалки и зарядни устройства.

Прозорчето на капака на QuickWindowTM дава на потребителите бърз достъп до информация на екрана на техния смартфон, без да се налага да отварят калъфа. Функцията QuickWindowTM се активира само с приплъзване на пръста по екрана и през нея могат да бъдат отворени най-често използваните приложения като часовник, аларма, прогноза за времето, музикален плейър, регистър на входящи обаждания и съобщения.

„Нашият най-нов премиум аксесоар е едновременно стилен и практичен начин потребителите да предпазят своя смарфон, който за много от тях е немалка инвес-тиция”, каза д-р Йонг-сеок Парк, президент и главен изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. „Дизайнерите на LG знаят най-добре какво ще подхожда на нашите смартфони. Затова мисля, че е повече от ес-тествено да споделим с потребителите нашата визия за перфектния аксесоар.”

Калъфът за LG G2 - QuickWindowTM, ще е наличен в седем различни цвята, вклю-чително черно, бяло, розово, лилаво, синьо, зелено и жълто. Той ще се появи на пазара паралелно с пускането на LG G2.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.3827