Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
30 Юли 13, 17:14 / Автор: sponsia.com
Осем български стартъп компании са избрани да се присъединят към Web Summit 2013 в Дъблин
8 български стартъп компании са избрани сред хиляди други да се присъединят към някои от водещите в световен мащаб новосъздадени технологични компании на Web Summit 2013, най-голямата технологична конференция в Европа, която ще се проведе този октомври в Дъблин, Ирландия.

Компании от над 80 страни ще вземат участие в Web Summit, заедно с някои от най-известните международни инвеститори, предприемачи и глобални медии.

Тези компании са избрани заради изключителния си потенциал не само в България, но и на международно равнище.

Paddy Cosgrave, основател на Web Summit, казва: "Много сме щастливи, че тази година има толкова много участници от България. Това е доказателство за силата на стартъп системата в София и страната."

По-долу ще откриете кратки описания на компаниите, които ще се включат:

Sponsia е глобална онлайн платформа, която свързва организатори на събития с потенциални корпоративни спонсори, помагайки им да открият своя най-подходящ партньор.

FootballScout е професионална уеб платформа за футболни играчи (аматьори, професионалисти, младежи), агенти, треньори и отбори.

CaseTrek прави революционна промяна в начина, по който се управлява юридическата практика в малките до средно големи юридически фирми, а целевите клиенти са предимно от САЩ и Обединеното кралство.

Playground energy пресъздават най-старата платформа за игра - игрището, като усвояват кинетичната енергия там и създават нови, вълнуващи преживявания за децата.

Skiipi са открили решение, благодарение на което по снежните хълмове вече няма да се използват предаватели тип "уоки-токи" за комуникация.

Sensika въвежда нов подход към корпоративното управление на информация, като увеличават достъпа до проницателните идеи на всяко ниво на компанията.

OMG Mobile са разработили уникално мобилно приложение - платформа, чиято цел е да основе отворена глобална платформа за таксиметрови компании и приложения за таксита.

Creative Cells има за цел да обедини програмите за лоялност в търговията на дребно. Уникални са защото прилагат игровизация и вдъхновяващ мобилен потребителски интерфейс.

Web Summit е най-голямата технологична конференция в Европа. Тази година над 8000 участници от цял свят ще се присъединят към глобалното събитие на 30 и 31 октомври. Много от водещите предприемачи, инвеститори и изпълнителни директори на технологични компании в световен мащаб ще изнесат лекции и ще присъстват на тазгодишното събитие.

За Контакти: info@sponsia.com

Източник:
websummit.net

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.5333