Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Спорт

Вземи в gLOG
05 Август 13, 16:19 / Автор: Anett & Co.
Konica Minolta подкрепя най - екзотичната гонка по време на XIII-та международна регата “COR CAROLI – BAVARIA YACHTS powered by Lexus”
Konica Minolta ще бъде партньор на най-популярното ветроходно състезание, организирано по българското Черноморие – регатата „COR CAROLI – BAVARIA YACHTS powered by Lexus”.
Konica Minolta ще бъде партньор на най-популярното ветроходно състезание, организирано по българското Черноморие – регатата „COR CAROLI – BAVARIA YACHTS powered by Lexus”. Тя се провежда за 13-та поредна година и отново обещава да бъде една от най-мащабните състезателни прояви за годината. Тазгодишното издание ще се проведе между 14 и 18 август и ще бъде с атрактивния маршрут Варна-Несебър-Балчик-Варна. Konica Minolta ще даде името си на най-екзотичната и единствена по рода си нощна гонка в България. Втора по ред в регата, тя ще носи името “Konica Minolta OFFSHORE RACE” и ще е с направление Несебър-Балчик, 52 морски мили.

Благодарение на любовта към морето и спортния хъс, Konica Minolta и представителството на компанията в град Варна са горди от факта, че допринасят за популяризирането на града като морска столица на България и дават тласък на ветроходния спорт.

„За нас е чест да дадем името си на най-екзотичния етап на традиционно най-добрата ветроходна регата в България. Ветроходството е философия за живот, начин да усетиш природните сили и да се справиш с предизвикателствата, които те ти отправят. Така и ние от Konica Minolta, следваме открит, насочен към клиента подход и е наша цел да виждаме нуждите на бизнеса през неговите очи и да намираме най-доброто решение за предизвикателствата пред него.“, сподели Елена Дречева, изпълнителен директор на Коника Минолта България.

Повече за Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД

KONICA MINOLTA E СВЕТОВЕН ЛИДЕР в производството на цветни многофункционални устройства за офиса, с дългогодишен и утвърден опит в глобален мащаб.
В компанията работят над 35 600 служители, а продуктите и услугите ни се предлагат в 14 000 търговски и сервизни центрове в 64 държави по цял свят.

Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България е част от глобалната мрежа на компанията - клиентите в България, както и компании от европейски или световен мащаб, могат да разчитат на унифициран подход при осъществяването на проекти.

Коника Минолта е пазарен лидер в България. Компанията е силно фокусирана в областта на решенията за печат за малки, средни и големи компании. Компанията е търговско дружество, регистрирано в България и директен вносител на техника, а не представителство, като по този начин поддържа складови наличности, които осигуряват едно от големите предимства на компанията – да прави директни доставки на техника в България.
Компанията разполага със собствена и партньорска структура, с която се осигурява национално покритие, като се следват европейските стандарти за качество на Коника Минолта. Екипът на Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България изготвя цялостни, индивидуални решения за печата и електронните документи в съвременния офис, както хардуерно, така и софтуерно внедряване и изпълнение на завършена печатна инфраструктура.

Коника Минолта е лидер на пазара на цветните А3 многофункционални устройства у нас по данни на швейцарската компания Infosource, изследваща ИТ пазара в България.

За Контакти: office@anett.co

Източник: Anett & Co.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1325