Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
07 Август 13, 14:33 / Автор: 2leva.bg
Афилиейт маркетинга набира все по-голяма скорост и в България.
Афилиейт маркетинга е модел, при който рекламодателите заплащат за рекламата само при извършено действие (например: продажба, регистрация и др.). През последните 2 години афилиейт мрежата 2leva.bg предложи на своите клиенти именно решение на тези два проблема и създаде условия за бързото развитие на модела в България
Афилиейт маркетинга е модел, при който рекламодателите заплащат за рекламата само при извършено действие (например: продажба, регистрация и др.). В Европа и САЩ е изключително популярен модел, който среща интересите на онлайн бизнесите, за които е изгодно да продават само при реално действие от страна на потребителите с тези на малки сайтове и блогове, които имат нужда от методи за монетаризация, но не могат да продават достатъчно количество реклама.

В България доскоро на принципите на афилиейт модела работеха предимно сайтовете за групово пазаруване и малко количество онлайн магазини и сайтове за онлайн услуги. Пречка пред повечето бизнеси беше голямата инвестиция в техническо решение за отчитане на продажбите и трудната комуникация с голям брой малки сайтове и блогъри.

През последните 2 години афилиейт мрежата 2leva.bg предложи на своите клиенти именно решение на тези два проблема и създаде условия за бързото развитие на модела в България. В момента афилиейт модела се използва от голямо количетво компании, като в платформата на 2leva.bg всеки бизнес може да достигне до над 2000 афилиата само чрез регистрация и активиране на кампанията.

За Контакти:office@weknowhow.bg

Източник:
http://www.2leva.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1265