Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

09 Август 13, 10:57 / Автор: CKBB
ASUS представи нов моноблок настолен компютър ET2301 с 23-инчов подвижен мултитъч дисплей
Създаден, за да посрещне нуждите на домашните потребители, ET2301 предлага брилянтен Full HD дисплей, който може да бъде поставен в легнало положение за по-лесно управление чрез допир
ASUS представи нов настолен компютър от типа моноблок („всичко в едно“ - AiO) ET2301, който е подходящ да посрещне разнообразните нужди на съвременните домашни потребители. Моделът е снабден с 23-инчов Full HD 10-точков мултитъч дисплей, който може да бъде поставен под различни ъгли и да се управлява само чрез допир. Настолният компютър използва четвърто поколение процесор Intel® Core™, IPS технология на дисплея за прекрасни цветове и широк ъгъл на гледане, технология ASUS SonicMaster Premium с мощни високоговорители и технологията за свързаност на настолни компютри Intel Thunderbolt™.

Създаден за управление чрез допир
ASUS ET2301 AiO е перфектен за работа с приложения и споделено забавление. Той разполага с удобно разположени панти в горната и долната част на корпуса, които позволяват екранът да се накланя на 95 градуса за по-лесна и интуитивна работа чрез допир. В изправено положение екранът е изключително удобен за работа с мишка и клавиатура, а когато се наклони до легнало положение той позволява лесна употреба, благодарение на сензорния мултитъч дисплей и операционната система Windows 8. 23-инчовият Full HD дисплей е със светодиодна подсветка и IPS технология на матрицата, което осигурява ярки и наситени цветове при зрителен ъгъл от 178 градуса. По този начин изображенията оставят ясни и четливи дори когато потребителят се намира от страни на дисплея.
ET2301 използва последното четвърто поколение процесори Intel Core i5 и i7, което предлага значителни подобрения както при работа с няколко програми едновременно, така и енергийна ефективност. Технологията на Intel също осигурява по-добро охлаждане, тих режим на работа и висока производителност дори и при работа с най-тежкия софтуер. Моделът е снабден с графична карта NVIDIA® GeForce® GT 740M, която осигурява по-висока производителност при игрите под последната версия DirectX 11, а технологията NVIDIA 3D Vision® добавя дълбочина на картината в игри, филми, снимки и видео клипове в YouTube.

Най-добрият звук от моноблок настолен компютър
ASUS ET2301 AiO осигурява брилянтен виртуален съраунд звук, като елиминира традиционния шум от говорителите на настолните компютри благодарение на подредените в линия говорители с вграден буфер и опционалния настолен субуфер. Технологията ASUS SonicMaster Premium също допринася за цялостното забавление. Първокласният аудио хардуер и професионалният аудио софтуер правят възможно възпроизвеждането на чист и наситен звук за пълноценно изживяване с всички видове аудио съдържание.
Моделът ET2301 допълнително подобрява качеството на звука благодарение на професионалния аудио софтуер MaxxAudio® Master от Waves. Той е носител на наградата Technical Grammy® и е използван за направата на едни от най-популярните музикални парчета, филми и видео игри.

Най-новите възможности за свързаност
ASUS ET2301 AiO е снабден с широк набор от последните налични възможности за свързаност. Wi-Fi 802.11ac позволява трансфер на данни със скорост до 867 Mbit/s. Тази скорост се доближава до възможностите на връзката Gigabit Ethernet и позволява изключително бърз трансфер на файлове и безпроблемен стрийминг на видео във висока резолюция, без да е необходимо използването на досадни кабели. USB 3.0 и Intel Thunderbolt портовете поддържат постоянно разрастващия се набор от периферни устройства, използващи USB. В същото време технологията ASUS AiCharger II позволява зареждането на смартфони и таблети от USB порт с 50% по-бърза скорост спрямо традиционните решения дори когато настолният компютър е изключен.
ET2301 също предлага ексклузивна технология на ASUS, която е изключително подходяща за домакинствата с повече от един компютър, използващ операционната система Windows. Режимът Device Share превръща ET2301 във високотехнологичен домашен хъб, като позволява сензорният екран, говорителите и периферните устройства да бъдат използвани от всеки мобилен компютър посредством HDMI или USB връзка. ASUS Ai Crosslink прави лесно споделянето на файлове с други компютри, използващи Windows OS, отново чрез USB връзка, без да е нужно настройването на отделна мрежа.

Настолните компютри на ASUS – водещи по отношение на надеждност и удовлетворение на потребителите
Компютрите на ASUS са част от традиция на качество, иновации и издръжливост. Резултатите от проучване, проведено през 2012 година сред читателите на американското издание на PC World относно удовлетвореността, надеждността и обслужването, показват, че ASUS е водеща компания при настолните компютри. Потребителите са оценили високо възможностите за свързаност, лесната употреба, надеждността и своето удовлетворение от стойността на настолните компютри на компанията. Резултатите също показват, че настолните компютри на ASUS са един от най-препоръчваните от потребителите.
Източник: www.pcworld.com/article/2020964





###

Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.4148