Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

09 Август 13, 13:04 / Автор: Samsung
Samsung става спонсор на мобилните комуникации на Евробаскет 2013
Великобритания, Чъртси – 9 август 2013 г. – Samsung Electronics Co., Ltd обяви решението си да подпише споразумение за спонсорство в категория мобилни комуникации с организационния комитет на най-големия международен баскетболен турнир Евробаскет 2013. Турнирът ще се проведе в Словения от 4 до 22 септември. Участие ще вземат 24 отбора в общо 90 мача, които ще се проведат в четири града – Любляна, Целе, Копер и Йесенице. Официалният мобилен телефон на Евробаскет 2013 ще бъде Samsung GALAXY S4, а официалните таблети на шампионата - Samsung GALAXY.
Международният шампионат ще се проведе в Словения от 4 до 22 септември

Великобритания, Чъртси – 9 август 2013 г. – Samsung Electronics Co., Ltd обяви решението си да подпише споразумение за спонсорство в категория мобилни комуникации с организационния комитет на най-големия международен баскетболен турнир Евробаскет 2013.
Турнирът ще се проведе в Словения от 4 до 22 септември. Участие ще вземат 24 отбора в общо 90 мача, които ще се проведат в четири града – Любляна, Целе, Копер и Йесенице.
Официалният мобилен телефон на Евробаскет 2013 ще бъде Samsung GALAXY S4, а официалните таблети на шампионата - Samsung GALAXY.
„Samsung с гордост ще подкрепи Евробаскет 2013, това е първото ни европейско баскетболно споразумение за спонсорство", каза Стивън Тайлър, вицепрезидент на Samsung Electronics за Европа. „Присъствието ни в Словения е силно и с радост ще подкрепим толкова важно за страната събитие. Популярността на баскетбола и множеството му вариации, като например сламбол, баскетбол 3х3 и баскетбол с инвалидни колички, расте бързо из цяла Европа. Шампионатът ще представи този спорт в най-добрата му светлина".

„Всяко ново спонсортво дава добавена стойност на проекта особено, ако значимостта на събитието е призната от толкова голяма и разпознаваема компания, каквато е нашият нов партньор Samsung", каза Алеш Крижнар, директор на Евробаскет 2013. „Радвам се, че Samsung и Евробаскет 2013 споделят едни и същи ценности свързани с общността и отговорността".

„С радост съобщавам, че добавихме Samsung като нов партньор към списъка със спонсори на Евробаскет 2013. Samsung ще обхваща категорията мобилни комуникации", каза Изток Ремс, генерален секретар на Словенската баскетболна федерация. „Винаги подчертаваме, че Евробаскет е изцяло словенски проект, но същевременно е и глобален проект, който ще представи името на страна ни пред света, а това ще стане много по-лесно с такъв уважаван партньор до нас. Samsung не е нов член на словенското баскетболно семейство, тъй като компанията спонсорира баскетбола 3х3 от дълги години. Убеден съм, че сътрудничеството ни по време на Евробаскет ще приключи с взаимно удовлетворение".

За Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics e глобален технологичен лидер, който открива нови възможности за хората навсякъде по света. Чрез напредничави иновации и открития, ние променяме света на телевизорите, смартфоните, персоналните компютри, принтерите, камерите, домакинските електроуреди, LTE системите, медицинските устройства, полупроводниците и LED решенията. Нашият екип наброява 236 000 души от 79 държави, а годишните продажби на компанията надхвърлят 187.8 млрд. щатски долара. За повече информация, моля посетете www.samsung.com или www.samsung.com/bg.

За Евробаскет 2013
Споразумението за спонсорство е 13-то поред местно партньорство, сключено преди началото на турнира през септември. Според правилника на ФИБА Европа, Местният организационен комитет може да подпише споразумение за спонсорство с до 16 партньори, разделени в три категории: четирима генерални спонсори, четирима спонсори на събитие и осем официални доставчици.
Последният шампионат се състоя в Литва през 2011 г, където шампион стана Испания. За повече информация посетете www.eurobasket2013.org.

Източник: www.samsung.com/bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4852