Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

13 Август 13, 14:32 / Автор: НЕТ 1
НЕТ1 пуска три нови телевизионни канала в HD формат и един нов цифров канал
Клиентите на оператора вече могат да гледат NOVA SPORT HD, MTV Live HD, De Luxe Lounge HD, както и цифровата програма Nickelodeon
Българският телекомуникационен оператор НЕТ1 предложи на своите клиенти три нови телевизионни канала с HD качество – NOVA SPORT HD, MTV Live HD и De Luxe Lounge HD, както и един нов цифров канал – Nickelodeon. Те ще бъдат достъпни за всички клиенти на компанията, без увеличение на цената. Така общият брой на програмите, излъчвани от НЕТ1 вече става 109, от които 60 са аналогови, 93 – цифрови и 16 канала с HD качество.

Стартът на NOVA SPORT HD безспорно е добра новина за всички фенове на английския футбол с предаванията от Висшата Лига и останалите английски футболни лиги. Каналът ще предложи и най-доброто от други спортове като лека атлетика, баскетбол, професионален бокс, голф, спийдуей и др. След старта на надпреварата във Висшата Лига на 17 август, следващият акцент в програмата през септември ще бъде Европейското първенство по баскетбол за мъже в Словения, което феновете също ще могат да проследят във висока резолюция по NOVA SPORT HD. Програмата се комбинира чудесно с MTV LIVE HD, включващ музикални клипове на най-популярните световни музиканти, изпълнени на живо. Третото HD попълнение в програмата на НЕТ1 - DELUXE LAUNGE HD – представя качествени картини от градски и природни пейзажи на фона на приятна хаус, фънк и джаз музика. Каналът е подходящ за потребители от всяка възраст. Цифровият Nickelodeon от своя страна е сред най-популярните детски канали в световен мащаб със съдържание, което привлича милиони зрители – Спондж Боб и Дора. Каналът е еднакво атрактивен както за момичетата така и за момчетата от 4 до 14 години и от октомври месец ще бъде 100% преведен на български език.

„Бъдещето е на телевизията в HD формат и за нас е особено важно да увеличаваме броя на HD каналите, достъпни за нашите зрители, без повишаване на цената. Всички наши клиенти имат достъп до всичките HD програми от портфолиото ни в основния пакет, без това да увеличава месечната им абонаментна такса. С включването на някои от най-атрактивните спортни и музикални програми в настоящия момент и с плановете ни за добавяне на нови канали през септември екипът ни дава заявка, че НЕТ1 ще се стреми да налага тенденциите в този сегмент и да предоставя все по-голям избор от качествени програми на своите клиенти“ - заяви Мария Божилова, Търговски директор на НЕТ1.

Всички канали с цифров и HD сигнал могат да се гледат свободно, ако съответният телевизор има вграден DVB-C тунер за цифрова телевизия и поддържа стандарт MPEG-4 за достъп до всички HD канали. В случай, че потребителят не разполага с такъв телевизор, той може да закупи цифров приемник от НЕТ1 на цена от 65 лв. с ДДС.

Междувременно от оператора съобщиха, че през август всички потребители могат да се възползват от специална промоционална оферта, с която да получат 50% намаление от цената на стандартните пакетни услуги за период от шест месеца. Предложението е валидно при 12 месечен срок на договора, като клиентът сам избира кога да заплати по-ниската месечна такса – през първите или последните шест месеца. Така с промоционалното предложение на оператора, клиентите получават Интернет и телевизия на цени от 12.50 лв. на месец.

Повече за НЕТ1

НЕТ1 е телекомуникационен оператор от ново поколение. Компанията предоставя интегрирани решения за бизнес и корпоративни клиенти на територията на цялата страна и е сред най-големите доставчици на интернет и телевизия за крайни клиенти на територията на град София.
http://www.net1.bg/

За Контакти:http://www.net1.bg/

Източник:
http://www.net1.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4003