Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
15 Август 13, 15:19 / Автор: eventA PR Agency
Тайната на гладката кожа на Мадона е вече достъпна и в аптеките
Новата алтернатива на традиционните Botox инжекции, която осигурява отлични резултати и оставя кожата стегната и сияйна, е вече в аптека АВОКАДО в столицата. Подарък за всеки клиент е безплатна процедура с продуктите на марката.
Медицинската козметика Mesoestetic (www.mesoestetic.bg ) вече е лесно достъпна и в България. Уникалната комбинация от активни вещества, която защитава и възстановява свойствата на клетъчната ДНК, е в основата на продуктите на испанската марка. Именно медицинската грижа за запазването на кожата логично определя и първата локация за свободна продажба на продуктите – елитна аптека в центъра на София – АВОКАДО (http://apteka-avocado.com ), а подарък на всеки клиент е безплатна процедура с продуктите на марката.

„Възстановяването на кожата, на нейната еластичност и блясък са основен приоритет на Mesoestetic - споделя г-жа Гарсия, управител на компанията Cosmoscience, която е представител на козметичната марка на българския пазар - Това е първият ритейл обект, в който се предлагат продуктите на Mesoestetic. Избрахме именно аптека АВОКАДО, заради принципите на работа с клиента – лично отношение и персонална консултация, заради мисията и категоричния професионализъм. Да се грижим за блясъка и младостта на кожата си все повече е функция както на здравословния ни начин на живот, така и на качествената бяла козметика. Cosmoscience България има в номенклатурата си както професионални продукти за СПА и козметични центрове, така и продукти за домашна грижа. Позиционирането ни в аптеките е първата стъпка от директния път към всеки клиент. Козметичните центрове, които досега бяха нашият основен посредник в общуването с клиентите, ще останат професионалният терапевт и съветник, но самите продукти и най-вече домашна грижа ще бъдат достъпни на все повече места. Естествено на всяка локация клиентът ще може да получи персонален съвет. Както знаем, ДНК кодът съдържа цялата информация, необходима на клетките ни да се развиват адекватно. При правилен начин на живот те запазват перфектния баланс между активност и регенерация. Продуктите на Mesoestetic са създадени специално за възобновяване жизнените функции на кожата. Изключителната технология защитава и възстановява свойствата на клетъчната ДНК. Убедена съм, че поемаме по правилния път за популяризирането на тази наистина полезна и доказано ефективна козметика както за жените, така и за мъжете в съвременния забързан свят.“







За да даде възможност на клиентите си да се убедят сами в това, специална промоция се организира в новата аптека на бул. „Патриарх Евтимий“ в София – АВОКАДО. При закупуване на крем Мезоестетик от линиите КОЛАГЕН, Витамин С, ДНК, Стволови клетки или един от специализираните кремове клиентът ще получи в комплект с него безплатна професионална терапия, съобразена с неговата кожа и придружена с талон. В празните полета на талона търговският консултант следва да изпише името на продукта, който е закупен, след което клиентът ще може да избере най-удобния за него козметичен или дерматологичен център, с които работи МЕЗОЕСТЕТИК, и да го посети за извършване на безплатната процедура.

Клиентите на аптеката и всички почитатели на марката ще могат да намерят на съвсем достъпни цени продуктите от всички линии. Популярна за сезона в момента е комбинацията от витамин С и Е, които подмладяват кожата. В козметиката витамин С е необходим за синтеза на колаген. Известно е, че той ускорява процесите на заздравяване на кожата, намалява проявите на алергия, избелва, понижава количеството на изработения меланин и предотвратява процеса на преждевременно стареене. В аптека АВОКАДО се предлагат и продуктите от линията Колагенът 360º на Mesoestetic - най-новите постижения в козметологията. Те са специално проектирани, за да възпрат загубата на колаген, от която тялото страда, и да се борят срещу признаците на стареене. С висока концентрация на морски колаген, Колаген 360º стимулира процесите на клетъчно обновяване и активира производството на колаген и на веществата, които придават обем на кожата. Всички продуктови линии на испанската марка както и специализирани съвети за всеки тип кожа очакват посетителите на аптека АВОДАКО.

„Екипът на аптеката е фокусиран върху предлагането на ефективни продукти за предпазване от болести в резултат от неправилния начин на живот (липса на физически упражнения, емоционален стрес, лошо хранене и др.), продукти и услуги за деца и възрастни, за отдих, лечение и красота. – разказва магистър фармацевт Иван Недялков, управител на новата аптека на Патриарха - АВОКАДО е не само най-голямата в района, но и най-добре заредената аптека. За нас е много важна крачка да приемем една от най-качествените световни марки в козметиката – Mesoestetic. Продуктите на международната фармацевтична компания Mesoestetic Pharma Group предоставят цялостни козметични решения с висока степен на иновации и научен подход. Нашата мисия е да предложим здраве на клиентите си с широка гама от професионална козметика, лекарства, здравни продукти и разнообразни услуги. Ние подпомагаме стремежа за здравословен начин на живот и изграждането на полезни навици и здравна култура. Прекомерното излагане на слънце, различните травми и хранителни дефицити могат да ограничат количеството на колаген и хиалуронова киселина и да се стигне до понижаване на съединителната тъкан, което води до появата на бръчки и други признаци на стареене. Затова и изборът на козметика от ранга на Mesoestetic е правилното решение, което да ни направи максимално полезни на клиентите на аптека АВОКАДО.“

Mesoestetic отдавна е спечелила едни от най-големите звезди в света - Мадона, Джейн Сиймор, Сиена Милър, Дженифър Анистън и Кайли Миноуг са икони от съвременната поп култура, които не се показват, без да са използвали козметиката. Когато попитате Мадона кой крем е най-ефективен за кожата на лицето й, тя без да се замисля отговаря: „Всеки крем на Mesoestetic. Всъщност аз използвам почти всички продукти на марката, а употребата зависи от времето, сезона и начина, по който чувствам кожата си.“ (https://www.facebook.com/mesoestetic.bg)

За Контакти:eventA PR Agency

Източник: www.3con.eu

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.4789