Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
18 Август 13, 11:14 / Автор: APRA Porter Novelli Group
Moulinex създаде революция в приготвянето на сокове
Новата Infiny Press Revolution извлича до 35%* повече сок
Домашно приготвените фрешове са едно от най-вкусните и полезни допълнения към ежедневното ни меню. Те са изключително богати на витамини и антиоксиданти и зареждат тялото ни с енергия през целия ден. Вкусни и свежи, прясно изцедените сокове са истинско удоволствие за всички наши сетива.

Много хора се опасяват обаче, че плодовите сокове разхищават голямо количество от самите плодове, а и не съдържат достатъчно витамини и антиоксиданти. А колко хубаво би било вече да не ви се налага да изхвърляте голяма част от продуктите, само защото сокоизстисквачката не може да извлече съдържащия се сок. Сега Moulinex представя новата Infiny Press Revolution, чиято революционна технология гарантира до 35%* повече сок. Тази уникална сокоизстисквачка ще очарова всички любители на свежите напитки. Само си представете как всяка капка, съдържаща се в плодовете се превръща в неустоимо вкусно удоволствие за вас и близките ви. Ще може да развихрите въображението си и да създадете истински гурме специалитети за всеки повод. Без значение дали предпочитате плодове или зеленчуци, всеки приготвен сок ще бъде истински кулинарен шедьовър.

Новата Infiny Press Revolution показва изключително високи резултати и при работа с червени плодове. Ще можете да се насладите на сокове от ягоди, малини, боровинки и къпини и то без да губите и капка от свежата напитка.

Възможностите на новата Infiny Press Revolution не се ограничават единствено до плодове и зеленчуци. С нейна помощ ще може да изстискате сок дори от различни листни подправки. Благодарение на двете различни приставки, ще можете да приготвяте не само любимите сокове, но и нектари, пюрета и дори сосове. Представете си само цялото разнообразие от вкусови комбинации, които ще изпълнят сетивата ви.

Освен че гарантирано извлича до 35%* повече сок, новата Infiny Press Revolution запазва и до 30%* повече витамин С и до 75%* повече антиоксиданти. Соковете, които пиете всеки ден ще бъдат с автентичен вкус, с гладка и нежна текстура и още по-здравословни.

Новата Infiny Press Revolution е снабдена с кана със сепаратор за пяна, в която се събира изстискания фреш, както и с голяма кана за отпадъците. По този начин няма да се налага да прекъсвате работата с уреда, за да изпразните контейнера от остатъците.
И за да бъде пълно удоволствието от приготвянето на свежи сокове у дома, новата Infiny Press Revolution е изключително тиха при работа. А за допълнително улеснение всички, отделящи се от корпуса части са подходящи за почистване в съдомиялна машина.

От простички комбинации до сложни рецепти – всичко, приготвено с Infiny Press Revolution е още по-вкусно и здравословно!

*Източник: CTPCA [Френски Център за Опазване на земеделска продукция] Юни 2012. Тестове, проведени с портокали за витамин C и малини за антиоксиданти (тест ORAC), в сравнение с резултати, постигнати със сокоизстисквачка Moulinex JU650.

За Контакти:

Elina Golemanova,
APRA Porter Novelli Group
Bulgaria, Albania, Kosovo, Macedonia
111 Georgi Sava Rakovski Str., 1000 Sofia Bulgaria,
mobile: (+359) 884 717 456; 898 774 403;
Tel: (+359 2) 981 41 90, 983 18 74, 983 18 06;
Fax: (+359 2) 987 80 79
www.APRAagency.com

Източник: http://stroimedia.bg/news/index.pcgi?material_id=9259

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1039