Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
18 Август 13, 18:16 / Автор: APRA Porter Novelli Group
Tefal представя първата безкабелна ютия, която не прави компромиси с качеството
Истинска свобода на движение с Tefal FreeMove. Tefal представя първата безкабелна ютия, която не прави компромиси с качеството
Да си признаем честно гладенето не е особено приятно занимание. Всяка сутрин тази дейност краде от любимите ни 5 минутки в леглото, а резултатите от усилията ни не винаги са достатъчно добри. А най-голямото разочарование идва когато се погледнем в огледалото и установим, че в бързината сме оставили кабелa на ютията да намачка вече изгладената дреха и усилията ни са били напразни. Тогава започва повторното по-внимателно гладене, а часовникът безмилостно ни напомня, че вече закъсняваме.

Tefal вече има решение за досадния проблем с кабела на ютията и то се казва FreeMove. Това е първата мощна безкабелна ютия, която не прави каквито и да било компромиси с качеството на гладене и постигнатите безупречни резултати. Вече можем да забравим за постоянно усукващия се кабел и да се насладим на истинска свобода на движение. Гладенето става лесно, бързо и без необходимост от повтаряне.

Тайната на FreeMove се крие в нейната ергономична поставка. Всеки път когато премествате гладената дреха, ютията се връща на поставката и са необходими само 4 секунди, за да се презареди и отново да предостави безупречни резултати. Самата поставка е адаптирана към естествените хоризонтални движения при гладене и не се налага да променяте навиците си.

С мощност от 2400 W новата Tefal FreeMove може да се справи и с най-трудните за гладене дрехи. Иновативната ѝ технология автоматично избира перфектната комбинация от температура и пара в зависимост от гладената материя. За още по-висока ефективност, новата FreeMove разполага с лесен за употреба бутон за променлива пара, разположен от вътрешната страна на дръжката. С негова помощ сами решавате кога да използвате пара и кога не.

Tefal FreeMove притежава интегрирана антоваровикова система, която гарантира дълготрайна защита от котлен камък. Двойната антикапкова система предпазва от прокапване върху дрехите, а самопочистващата се плоча гарантира дългосрочно безупречно гладене.

Гладенето вече няма да бъде неприятно и досадно изживяване, съпроводено от непрестанно усукващ се кабел, който мачка дрехите и ограничава движенията ни. Новата Tefal FreeMove гарантира перфектно изгладени дрехи без усилия и излишно губене на време.
Tefal FreeMove – безкабелната ютия за истинско удоволствие от гладенето и съвършен краен резултат!

За Контакти:

Elina Golemanova,
APRA Porter Novelli Group
Bulgaria, Albania, Kosovo, Macedonia
111 Georgi Sava Rakovski Str., 1000 Sofia Bulgaria,
mobile: (+359) 884 717 456; 898 774 403;
Tel: (+359 2) 981 41 90, 983 18 74, 983 18 06;
Fax: (+359 2) 987 80 79
www.APRAagency.com

Източник: http://stroimedia.bg/news/index.pcgi?material_id=9259

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1059