Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Хотели и настаняване

19 Август 13, 11:21 / Автор: www.hotel-aris.com
Хотелите в София и България по-лоши ли са от тези в чужбина?
Всички сме свикнали, че като че ли хотелите в чужбина са с една идея по-добри от хотелите в България – не толкова като интериор, по-скоро като обслужване и внимание обръщано на клиента. Така ли е наистина?
В наши дни много от хотелите в София (предимно с три звезди и повече) разполагат на рецепция с любезни, отзивчиви и усмихнати служители говорещи свободно на няколко езика. Напълно безплатно такъв служител може да ти извика такси, спомогне за наемане на rent a car, окаже съдействие по услуга по пране и химическо чистене и др.

За разлика от преди години не се обръща различно внимание на гости на хотела с различна националност. Няма значение дали гостът е българин или чужденец и каква е платежоспособността му.

Ежедневната смяна на спалното бельо в стаята и почистване са ежедневие за по-добрите хотели в София и България. Гостуващият не трябва да се притеснява ще му стигнат ли шампоанчетата и сапунчета в банята, т.к. и те, както и кърпите се заменени на всяка сутрин с нови.

Подобно на многозвездните хотели в чужбина, все повече хотели в България предлагат all inclusive оферти, като предлаганата храна е прясна, вкусно сготвена и е много видове.

Източник:
http://www.hotel-aris.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1055