Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

22 Август 13, 17:15 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Максим Бехар представи новата си книга пред бургазлии
Бургас е първият черноморски град, който беше посетен от автора на хитовата книга, с която Financial Times описа протестите в България – „Поколението F“
22 август 2013 г., Бургас. Бургас е първият черноморски град, в който PR експертът Максим Бехар представи последната си книга „Поколението F, или кой управлява света сега”, издадена от „Ентусиаст“. Книгата вече беше успешно представена в София и Шумен, а Бургас е първият град от лятното й турне.

Авторът се срещна лично с читателите в града и раздаде автографи: „Избрах Бургас неслучайно. Това е културен град с история, а бургазлии са сърцати и отворени хора, които несъмнено са част от „Поколението F“.

Кметът на Бургас Димитър Николов не успя да присъства лично на културното събитие и изпрати специално приветствие до автора.

„Поколението F“ е третата книга на Максим Бехар след „111 правила във Facebook“ и „Вторичен инстинкт“.

В „Поколението F“ участват български и световнoизвестни личности: Антон Дончев, Боян Биолчев, Ваня Щерева, Веско Ешкенази, Йордан Караджов, Йълдъз Ибрахимова, Мартин Карбовски, Мария Гроздева, Ники Кънчев, Бойко Василев, Георги Мамалев, Соломон Паси, Любомир Стойков, Симеон Василев, Владимир Каролев, Жюстин Томс, Иван Гранитски, Мартин Захариев и Пол Холмс.

„Изключително щастлив съм да събера хора с толкова различни таланти и професии на едно място“, коментира Максим Бехар.

Освен мненията на известните личности книгата съдържа най-впечатляващите онлайн тенденции от последната година в социалните медии, както и коментарите на PR експерта по 50 ключови теми от дигиталния свят.

Уникалното е, че „Поколението F“ се разпространява онлайн на английски език в amazon.com още преди официалното представяне на печатното издание. Авторът е убеден, че това е бъдещето и по този начин книгите намират по-голямо място в забързания начин на живот. Линковете към онлайн версиите на български и английски език са поместени на официалния сайт на книгата: www.generationf.bg

За Максим Бехар

Максим Бехар е роден на 10 декември 1955 г. в Шумен. Кариерата си на журналист започва през 1981 г., а през 1994 г. основава M3 Communications Group, Inc. – лидер в областта на публичните комуникации. Максим Бехар е голям фен на всички компютърни иновации и прекарва ежедневно часове наред в социалните медии.

За повече информация: M3 Communications Group, Inc., тел. 02 / 818 70 10.

За Контакти:lprodanova@m3bg.com

Източник:
http://www.m3bg.com/#

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5812