Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Автомобили и горива

22 Август 13, 18:17 / Автор: Tany 97
Rent a car услуги
Широката популярност на Rent a car услугите се дължи на доказана та във времето необходимост от бързо и удобно придвижване в различни краища на страната или света, без да се налага да се използва собствен автомобил. Наемането на коли спестява и време, тъй като при комбиниран транспорт – въздушен и сухопътен – комфортът да се използва собствено превозно средство за по-бързо придвижване на непознато място е наистина голям.
Rent a car офисите са разположени на видни места по гари, летища, автогари, хотели, пристанища и др. Такова позициониране улеснява клиентите, особено онези, които за първи път ще използват подобна услуга. За препоръчване е предварително да се направи заявка за наемането на кола, защото понякога в по-големите градове възможностите са ограничени поради големия наплив от желаещи.

Собствениците на Rent a car фирми предлагат редица изгодни условия за своите клиенти. При резервирането всеки може да се осведоми подробно за детайлите по договора или дадена промоция. Желаещият да си вземе кола под наем трябва предварително да посочи в заявката си какъв да бъде нейният клас, с колко места, с какъв двигател, дали да има допълнителни екстри и т.н. Сумата от резервацията се заплаща с кредитна карта, за да се избегнат възможни измами.

Автопарковете на фирмите Rent a car все повече се разширяват, тъй като услугата е изключително рентабилна и полезна. При организирането на големи обществени мероприятия или частни визити се налага наемането на голям брой автомобили, което изисква изготвянето на индивидуална оферта, описваща конкретните нужди на клиентите и обстоятелствата за използване на наетите коли.

Когато клиентът пристигне в офиса на Rent a car, се изготвя приемно-предавателен протокол, в който се уточняват техническото състояние на наетата кола, нейният външен вид и времето за ползване. Ако липсва автомобил от предварително заявените клас и марка, фирмата може да предложи алтернативи от същия клас или дори по-висок.

В условията на договора се посочват и възможните санкции за ползвателя, в случай, че подмени някои от частите на колата, не спази сроковете за връщане или извърши пътно-транспортно произшествие. За да се гарантира запазването на наетия автомобил, клиентът заплаща и определен депозит, който се връща при прекратяването на услугата Rent a car. Ако има нанесени щети по колата, депозитната сума се връща чак когато се заплатят нанесените повреди.

Цените на Rent a car са приемливи за много клиенти, тъй като се предлагат и по-нисък клас автомобили. Задължително в заплащането влизат гражданска отговорност, автокаско, неограничен пробег, техническо обслужване и платени такси на територията на страната.

За желаещите да използват шофьор, Rent a car фирмите предлагат услугите на професионалисти, които ще направят пътуването на клиентите сигурно и комфортно.

За Контакти: Tany 97

Източник: http://www.tany97.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.8653