Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
23 Август 13, 16:24 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Пет статуетки „Stevie Awards” за български компании
Международните бизнес отличия са за ЧЕЗ България ЕАД, Телерик, Site Media и агенция APRA Porter Novelli
23 август 2013 г., София. Български компании спечелиха 5 статуетки от международния бизнес конкурс Stevie Awards. Това е огромно признание за българския бизнес, който тази година се конкурираше с над 3300 кандидатури от над 50 държави.

Наградите Stevie Awards се присъждат за 10-ти пореден път за отлични постижения в областта на бизнеса на компании в цял свят в над 100 ктегории. Конкурсът дава шанс на представителите на бизнеса в Бълагрия да се сравнят с най-добрите компании от целия свят.

Агенция APRA Porter Novelli извоюва две статуетки - златна в категорията Communications or PR Campaign/Program of the Year - Public Service и сребърна в Communications or PR Campaign/Program of the Year - Reputation/Brand Management. ЧЕЗ България ЕАД спечели сребърен приз в категорията Human Resources Department of the Year. Telerik взе статуетка за Best New Product or Service of the Year/ Software-New Version. SiteMedia също бе отличена със сребро в категория, която бе нова за 2013 г. - Communications or PR Campaign/Program of the Year - Events & Observances.

Тазгодишните награди ще бъдат връчени на 14 октомври на бляскава гала-церемония в W Hotel, Барселона, Испания.

Stevie Awards са част от глобална бизнес програма, която отличава най-добрите компании и бизнес практики в света. Официален представител за България е М3 Communications Group, Inc., която е носител на пет отличия Stevie: управителят Максим Бехар с „Изпълнителен директор на годината“ за 2012 г.; „PR агенция на годината за Европа“ за 2011 г., 2010 г. и 2007 г. и „Иновативна кoмпания на годината“ за 2010 г.

Разнообразието от категории позволява да се включат компании от различни сфери на бизнеса, което прави наградите така атрактивни. Категориите са структурирани така, че всяка компания се състезава само с конкуренти със сходен размер и брой служители.

Носителите на приза Stevie за 2013 г. бяха избрани от над 250 ръководители на световни компании от цял свят, които участваха в процеса на оценяване тази година.

За Stevie Awards

Наградите Stevie Awards са разделени в четири програми: „Американски бизнес награди“, „Международни бизнес награди“, „Stevie Awards за жени в бизнеса“, и „Stevie Awards за обслужване на клиенти и продажби“. Отличавайки организации от всички видове и размери и хората, които стоят зад тях, наградите Stevies признават изключителните постижения на работното място в световен мащаб. Научете повече за Stevie Awards в www.stevieawards.com.

За M3 Communications Group, Inc.

M3 Communications Group, Inc., основана през 1994 г., e водеща компания за пълно комуникационно обслужване.

От август 2000 г. M3 Communications Group, Inc. е част от най-голямата в света PR верига Hill & Knowlton, която съществува от 1927 г. и има 75 офиса в 42 страни.

От април 2011г., М3 Communications Group, Inc. стана официален представител за България на престижните бизнес награди Stevie Awards, известни като „Оскарите на бизнеса“.

За последните 16 години M3 Communications Group, Inc. е реализирала повече от 2500 проекта за приблизително 185 клиента в различни бизнес сфери.

M3 Communications Group, Inc. бе обявена от The Holmes Report за най-добрата в Източна Европа за 2011 г. Признанието е в резултат на независимо проучване от страна на стотици експерти на компаниите в региона.

За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc.

на тел. 02 818 70 10.

За Контакти:press@m3bg.com

Източник:
http://www.m3bg.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.3695