Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
23 Август 13, 16:34 / Автор: Samsung
Хладилниците Samsung BMF 3050 с най-добри резултати в тестове на холандската асоциация на потребителите
Хладилниците от висок клас серия BMF 3050 на Samsung Electronics превзеха челните места в продуктови тестове на Холандската асоциация на потребителите Consumentenbond.
Хладилниците от висок клас серия BMF 3050 на Samsung Electronics превзеха челните места в продуктови тестове на Холандската асоциация на потребителите Consumentenbond. Хладилниците Samsung са класирани на 1-во (3 модела), 4-то (3 модела) и 8-мо място (4 модела) с най-добър резултат от теста (Best Test result), a два от моделите получиха и оценка „най-добра покупка” (Best Buy) поради отличните им показатели за енергийна ефективност и разумна цена.

На 12 август Consumentenbond извърши проучване на 91 модели хладилници, които се продават в Холандия. Асоциацията на потребителите Consumentenbond, основана през 1953 г., е неправителствена организация, която има 420 000 абонати. Тя е с много добра репутация и всички нейни проучвания и продуктови тестове се отличават със справедлива и неутрална оценка.

„Показателно е, че в проучването на Consumentenbond от всичките 18 нови модела 10 са на Samsung – ние непрекъснато се стремим да създаваме нови, иновативни технологии, които да правят живота на хората по-лесен и приятен. Подобряването на дизайна, оптимизирането на пространството, добавянето на нови и полезни функционалности са водещи в нашата работа и явно потребителите оценяват нашите усилия, след като нашите модели са в челните места на това проучване. Един от основните приоритети в нашите домакински уреди обаче е високата енергийната ефективност. Особено за България, където цените на тока непрекъснато растат, икономичността на домакинските уреди е много важна и е чудесен начин за намаляване на месечната сметка за електроенергия”, заяви г-жа Елена Томова, мениджър бяла техника Samsung, България.

Високата енергийна ефективност на всички модели е и една от основните характеристики, довели до класиране на първите места в теста. Трите модела на първо място имат степен на енергийна ефективност A+++, която може да спести енергия повече от 50 на сто в сравнение с моделите с рейтинг на енергийна ефективност от А+.

A+++ e най-високият клас за оценяване на енергийната ефективност на уредите (EEI индекс). Енергийният етикет на ЕС е въведен от 1998 г. и показва енергийната ефективност на даден домакински уред. С това помага на потребителя да се ориентира в огромния пазар на домакински уреди и производители. Класификацията ползва набор от класове от А до G, като А са най-енергийно ефективни, а G – малко ефективни.

Отличните характеристики на хладилниците Samsung BMF 3050 бяха оценени и от белгийското професионално списание Profession Achats, което тества 140 модела. Samsung BMF 3050 се класираха на 1-во, 3-то и 11-то място благодарение на своите изключителни показатели за енергийна ефективност и охлаждане.


-КРАЙ-


За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. е световен лидер в областта на полупроводниците, телекомуникациите, цифровите медии и цифровите технологии за конвергенция с консолидирани продажби за 2011 г. от 143.1 млрд щатски долара. Служителите на компанията наброяват близо 206 000 души, работещи в 197 офиса в 72 държави. Компанията управлява две отделни организации, чрез които координира своите девет независими бизнес звена: Цифрови медии и комуникации, обхващаща Визуални дисплеи, Мобилни комуникации, Телекомуникационни системи, Цифрови уреди, ИТ решения и Цифрови изображения; и Решения за устройства, включваща Памет, Системна LSI и LED. Призната като водеща в индустрията по редица икономически, екологични и социални критерии, Samsung Electronics е обявена за най-устойчивата технологична компания година според индекса за устойчивост Dow Jones за 2011 г. За повече информация посетете www.samsung.com или www.samsung.com/bg.

За Контакти: Милена Димитрова, milena.dimitrova@proximitysofia.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1323