Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
26 Август 13, 16:55 / Автор: United Partners
Перфектни зъби с Oral-B Подобрили сте всеки друг аспект от живота си - защо не и здравето на устата си?
Устата е порталът на тялото и поддържането на добро орална хигиена е важно не само за зъбите и венците, но и за здравето на целия организъм. Добрата новина е, че сега по-лесно от всякога можете да си осигурите перфектния навик за грижа за здравето на устната кухина.
Скоростта и динамиката на модерния живот могат да бъдат трудни за овладяване. Бързият начин на живот може да има негативен ефект върху всекидневния ни живот. Стремим се към съвършенство, когато става дума за образование, кариера или семейство, но това може да ни накара да забравим други неща, които са също толкова важни. Здравето често бива пренебрегвано, а всъщност то би трябвало да бъде наш първи приоритет, за да можем да се справяме с други проблеми. Това важи и за здравето на устната кухина.

Устата е порталът на тялото и поддържането на добро орална хигиена е важно не само за зъбите и венците, но и за здравето на целия организъм. Добрата новина е, че сега по-лесно от всякога можете да си осигурите перфектния навик за грижа за здравето на устната кухина.

Каква е тайната?
Ключът за осигуряването на възможно най-доброто почистване на зъбите и венците е правилната техника на четкане. Електрическите четки помагат за осигуряването на висока ефикасност при миенето на зъбите. Клинично доказано е, че електрическата четка на Oral-B е с почистваща технология с вибриращи, въртеливи и пулсиращи дижения, които почистват зъбите по-добре от обикновена механична четка, ще ви накара да ахнете от резултатите. Веднъж изпробвали електрическата четка за зъби Oral-B, не бихте искали да използвате обикновена механична четка отново!

Водещият стоматолог д-р Кирил Молов коментира: “Поддържането на добра устна хигиена е изключително важно – може би не всички знаят, че здравите зъби и венци влияят на цялостното здравословно състояние на организма. Аз вярвам, че не може да има напълно здрави хора, които не са със здрави зъби. Миенето на зъбите два пъти на ден с електрическа четка за зъби дава максимални резултати, като почиства много добре зъбите и премахва до два пъти повече плака в сравнение с обикновената механична четка за зъби. Така предотвратява образуването на зъбен камък, кариеси и проблеми с венците. А таймерът на електрическите четки Oral – B помага миенето на зъбите да е в препоръчителните две минути и с балансиран натиск върху зъбите.”

Резултатите са ясни
Старателното почистване на зъбите има своите плюсове не само здравето на устата, но може да ви помогне да станете и по-уверени! Усмивката е мощен израз на емоции и често е първото нещо, което забелязвате у някого. Устата, зъбите и усмивката ви са много важни във всеки един аспект от живота ви - кариерата, личността, връзката, привличането или просто доброто здраве - много е важно да се грижите за зъбите си правилно.

Новите функции на електрическата четка за зъби Oral-B® Triumph® 5000 със SmartGuide™ технология
Троен контрол на натиска чрез сензор за натиск
Подобрена ергономичност на дръжката, с нова повърхност и по-добър захват
Звуков таймер за еднакво почистване на всяка част на устата (30 секунди за всяка част)
LED дисплей в модерен цвят за по-добър контраст и замества стария
Различни режими на работа със съответните иконки
SG Star система, която дава обратна връзка за качеството на почистване в реално време.

За Контакти: elena.yordanova@united-partners.com

Източник:
http://united-partners.com/up_arii/up_en/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0223