Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Изкуство

28 Август 13, 12:37 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
ОББ е партньор №1 на „Аполония“ за 19 поредна година
Курс по фотография за деца, изяви на утвърдени и млади джаз изпълнители и награда за български творец се реализират с подкрепа на банката
28 август 2013 г., София. ОББ е генерален спонсор на Празници на изкуствата „Аполония“ за 19 поредна година. Спонсорството е част от всеобхватната политика на банката за дългосрочна подкрепа на изкуството и културата в България.

„Партньорството ни с „Аполония“ е най-ценното от всички събития, включени в спонсорската политика на ОББ. Деветнадесет години непрекъсната подкрепа и съдействие са сигурен знак за ангажимента ни към развитието на български таланти от различна възраст и област на изкуството“, сподели Анка Костова, директор „ПР и спонсорство“, Обединена българска банка.

В деня на откриването на „Аполония 2013“ - 30 август, ОББ ще връчи традиционният приз за заслужил български творец на Камен Донев. Изборът е вдъхновен от многостранния талант на актьора и завладяващото присъствие на сцената по време на всеки спектакъл.

„Щурм на младите в джаза“ е инициатива на ОББ в рамките на „Аполония“, която със сигурност заслужава да бъде отразена с голямо внимание – всяка вечер между 31 август и 07 септември с началo 23:00 ч. Созопол ще бъде озвучаван от музикалните изпълнения на млади и талантливи изпълнители като Маги Алексиева MEY, Low Step & High Time, Хилда Казасян и др. Мястото е ОББ Клуб, а програмата започва на 31 август с изпълнение на Freestyle & Southwick. Концертите от „Щурм на младите в джаза“ е поредното доказателство, че банката открито подкрепя родните таланти, които заслужават възможност за изява и развитие.

„ОББ Фотография за малките“ предоставя възможност на най-малките посетители на „Аполония“ да придобият фотографски умения по време на фестивала. В рамките на два дена между 1 и 2 септември 2013 г. oт 09:00 до 17:00 ч. деца и техните родители могат да се докоснат до света на фотографията, като участват в специалните курсове, подкрепени от банката. В края на своето обучение всяко дете ще получи тениска със снимка, направена от него, която ще бъде придружена със сертификат за успешно участие в обучението.

Всички дейности, намерили реализация със съдействието на ОББ в Празници на изкуствата „Аполония“, са мотивирани от идеята, значимите за обществото събития и прояви да намерят адекватно високо отражение. В това отношение банката е доказала своята готовност за подкрепа на подобни инициативи, с което придава допълнителна стойност на ролята и значението на културата днес.



За Обединена българска банка:
Учредена през 1992 г., след сливането на 22 български регионални търговски банки, Обединена българска банка е първият и най-мащабен консолидационен проект в българския банков сектор. Банката поддържа и развива устойчива политика за корпоративна социална отговорност като част от активния си ангажимент към обществото, неговата история, бъдеще и членове. Цялостната стратегия на ОББ в сферата на корпоративната социална отговорност е насочена към няколко основни линии на подкрепа, тясно обвързани със съхраняването на обществените устои в исторически и културен план, с поощряването на иновативните изяви в изкуството и науката, с подкрепата за спорта и активния начин на живот и не на последно място с отговорността към уязвимите членове на обществото.

Информация за медиите:

Анка Костова
Директор „ПР и Спонсорство“, ОББ
тел.: + 359 2 8112375
моб.: +359 887 31 59 61
email: kostova_a@ubb.bg
www.ubb.bg

За повече информация, моля, свържете се с
M3 Communications Group, Inc. на телефон 02/818 70 10.

За Контакти:


За повече информация, моля, свържете се с
M3 Communications Group, Inc. на телефон 02/818 70 10.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0477