Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
28 Август 13, 12:38 / Автор: Samsung
Samsung прави ученето забавно с GALAXY Tab 3 Kids
Samsung Electronics Co., Ltd, световен лидер в мобилните технологии и цифровите решения, днес представи Samsung GALAXY Tab 3 Kids, таблет разработен специално за деца с образователни инструменти и характеристики за безопасност, които сa важни за родителите.
Новият таблет на Samsung съчетава богато съдържание със сигурност и издръжливост, за да бъде изключително интелигентен и верен приятел на децата

СЕУЛ, Корея – 28 август 2013 – Samsung Electronics Co., Ltd, световен лидер в мобилните технологии и цифровите решения, днес представи Samsung GALAXY Tab 3 Kids, таблет разработен специално за деца с образователни инструменти и характеристики за безопасност, които сa важни за родителите.

„Не е тайна, че децата използват технологиите повече от всякога”, заяви Дж. К. Шин, главен изпълнителен директор и шеф на ИТ и Мобилни комуникации в Samsung Electronics. – „Видяхме възможност в това да създадем устройство специално за деца, което да им осигурява интуитивно, забавно, ориентирано към тях потребителско изживяване, изпълнено с богато, интерактивно и образователно съдържание, което родителите ще оценят”.

Samsung GALAXY Tab 3 Kids идва зареден с първокласни детски приложения и чисто нов детски магазин, който има за цел да развива образователните възможности на технологиите за деца. Съдържанието включва разнообразни приложения – образователни, игри, забавление и електронни книги. За родителите таблетът предлага възможността да избират приложенията, до които да имат достъп децата им, използвайки Application Manager.

Разработен с фокус върху най-доброто за децата, Samsung GALAXY Tab 3 Kids включва и характеристика за управление на времето (Time Management), която позволява на родителите да заложат определени периоди на ползване на устройството. Когато указаното време за ползване изтече, се появява заключващ екран с парола, който изисква родител или възрастен да въведе паролата за отключване на устройството. Този инструмент дава възможност на родителите да балансират времето, което децата им прекарват с умните устройства.

С двуядрен 1.2GHz процесор, 1GB RAM, 3 мегапиксела разделителна способност на основната камера и 1.3 мегапиксела разделителна способност на втората камера, Samsung GALAXY Tab 3 Kids има мощността и характеристиките, които могат да се очакват от всеки Samsung GALAXY таблет, създаден да осигури на децата забавно интерактивно изживяване.

Наличен за новия Samsung GALAXY Tab 3 Kids е и детски калъф, удобен за захващане от деца, който може да се ползва и като мултифункционална стойка. Калъфът е оборудван и с лесен за хващане „C Pen”, който осигурява забавни възможности за рисуване, без да оставя петна върху други предмети.

Samsung GALAXY Tab 3 Kids ще е на пазара в Корея в началото на септември, а по-късно същия месец и в Китай, Европа, САЩ, Африка, Южна Америка и Югоизточна Азия. Приложенията в детския магазин ще варират за различните пазари.

За по-подробна информация за устройството и мултимедийно съдържание, моля, посетете www.samsungmobilepress.com.


Samsung GALAXY Tab 3 Kids продуктови характеристики:

Мрежа WiFi
Процесор 1.2GHz Dual Core processor
Дисплей 7.0 inch WSVGA (1024x600, 170ppi) TFT
ОС Android 4.1
Камера Основна (отзад): 3-мегапиксела разделителна способност
Допълнителна (отпред): 1.3 мегапиксела разделителна способност
Видео Codec: MPEG4, H.264, H.263, WMV
Playback: 1080p Full HD @30fps
Аудио Codec: MP3, OGG, AC3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, WAV, FLAC
Услуги
и допълнителни характеристики Samsung Apps / Kid’s Store
Google Mobile Services: Google Search, Gmail, Google Play Store, Google Plus, YouTube, Google Talk, Google Maps (Turn-by-turn Navigation), Google Now
Свързаност WiFi a/b/g/n (2.4/5GHz), WiFi Channel Bonding, WiFi Direct
Bluetooth® 3.0
USB 2.0
Памет 8GB Вградена памет + 1GB (RAM)
microSD слот (до 32GB)
Размери Размери 111.1 x 188 x 9.9 mm
Тегло 302 g
Цвят Жълт
Батерия Стандартна батерия, Li-ion 4,000mAh


* Всички функционалности, характеристики, спецификации и друга продуктова информация, предоставени в този документ, включително ползи, дизайн, цена, компоненти, действие, наличност и възможности, подлежат на промяна без предупреждение или друг ангажимент.

* Android, Google, Google Maps, and Google Navigation са запазени марки на Google Inc.

За Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. е световен лидер в областта на технологиите, който открива нови възможности навсякъде пред хората. Чрез неизменни иновации и открития ние се стремим да трансформираме света на телевизията, смартфоните, персоналните компютри, принтерите, домашните електроуреди, LTE системите, медицинските устройства, полупроводниците и LED решенията. Нашите служители са 270 000 души в 79 държави, а годишните ни продажби възлизат на 187.8 милиарда щатски долара. За да откриете повече, моля, посетете www.samsung.com/bg.

За Контакти:Милена Димитрова

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1512