Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Общество

Вземи в gLOG
28 Август 13, 12:40 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Художникът Никола Манев ще рисува картини за „Поколението F“
Максим Бехар предизвика интереса у читателите във Варна по време на представянето на най-новата си книга в морския град.
28 август 2013 г., Варна. „Бих искал да изобразя това поколение в картини”, сподели българският художник Никола Манев, който живее и твори в Париж, на специалното представяне на последната книга на PR експерта Максим Бехар „Поколението F, или кой управлява света сега” във Варна.

Авторът на хитовата книга, с която Financial Times описа протестите в България, допълва: „Радвам се, че успях да се срещна на живо с толкова представители на „Поколението F“ в морската столица на България.“

Представители на Община Варна, медии и членове на Бизнес клуб Варна уважиха културното събитие и лично взеха своя автограф от автора. Специален гост на събитието бе посланикът на Република Корея Н.Пр. Шин Менг-хо.

Варна е вторият черноморски град, в който Максим Бехар представи последната си книга, издадена от „Ентусиаст“. Посещението е част от лятното турне на автора. Книгата вече беше успешно представена в София, Шумен и Бургас.

„Поколението F“ е третата книга на Максим Бехар след „111 правила във Facebook“ и „Вторичен инстинкт“.

В „Поколението F“ участват български и световнoизвестни личности: Антон Дончев, Боян Биолчев, Ваня Щерева, Веско Ешкенази, Йордан Караджов, Йълдъз Ибрахимова, Мартин Карбовски, Мария Гроздева, Ники Кънчев, Бойко Василев, Георги Мамалев, Соломон Паси, Любомир Стойков, Симеон Василев, Владимир Каролев, Жюстин Томс, Иван Гранитски, Мартин Захариев и Пол Холмс.

„Изключително щастлив съм да събера хора с толкова различни таланти и професии на едно място“, коментира Максим Бехар.

Освен мненията на известните личности книгата съдържа най-впечатляващите онлайн тенденции от последната година в социалните медии, както и коментарите на PR експерта по 50 ключови теми от дигиталния свят.

Уникалното е, че „Поколението F“ се разпространява онлайн на английски език в amazon.com още преди официалното представяне на печатното издание. Авторът е убеден, че това е бъдещето и по този начин книгите намират по-голямо място в забързания начин на живот. Линковете към онлайн версиите на български и английски език са поместени на официалния сайт на книгата: www.generationf.bg

За Максим Бехар

Максим Бехар е роден на 10 декември 1955 г. в Шумен. Кариерата си на журналист започва през 1981 г., а през 1994 г. основава M3 Communications Group, Inc. – лидер в областта на публичните комуникации. Максим Бехар е голям фен на всички компютърни иновации и прекарва ежедневно часове наред в социалните медии.

За повече информация: M3 Communications Group, Inc., тел. 02 / 818 70 10.

За Контакти:

За повече информация: M3 Communications Group, Inc., тел. 02 / 818 70 10.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4293