Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
29 Август 13, 16:47 / Автор: Агенция НОА
Изпълнителният директор на Рока България АД, Серхио Кастро вече отговаря за мениджмънта на компанията Roca на Балканите
След като по-рано тази година изпълнителният директор на Рока България пое и поста Изпълнителен директор на Roca в Румъния, Roca Objecte Sanitare SRL, той е назначен и за изпълнителен директор на подразделението на Roca в Хърватия, Inker dd.
След като по-рано тази година изпълнителният директор на Рока България пое и поста Изпълнителен директор на Roca в Румъния, Roca Objecte Sanitare SRL, той е назначен и за изпълнителен директор на подразделението на Roca в Хърватия, Inker dd.

С новото назначение, Серхио Кастро придобива също отговорностите на мениджър на лидера в сферата на обзавеждане за бани Roca за следните държави: Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Косово, Македония, Молдова, Черна Гора, Сърбия и Словения. Всички дейности на испанската Roca Group в тези държави ще се осъществяват под негово ръководство.

Серхио Кастро е роден през 1971 г. в Билбао, Испания. Получава степен по Икономикс в Universidad Complutense de Madrid в Испания, а през 2003 г. получава специалност по Счетоводство и финансов контрол в Universidad Politecnica de Madrid, Испания.

През декември 2001 г., Кастро се присъединява към екипа на Laufen CZ, Чешка Република като Координатор за група Laufen, част от групата Roca. През 2003 г. той поема длъжността Регионален мениджър по експорта за Балтийските страни, Унгария и Румъния, а от 2005 г. до август 2008 г. е Финансов и административен директор на Laufen CZ s.r.o., Чешка република. От 2008 г. Серхио Кастро е Изпълнителен директор на Рока България и ръководи успешно компанията през последните четири години и половина.

Новата организация на групата Roca отличава Рока България като основен център на компанията на Балканите.


Roca в България

Компанията Roca навлиза на българския пазар през 1999 г. с придобиването на швейцарската група за производство на санитарен порцелан Laufen, която е собственик на фабрика в гр. Каспичан. Днес Roca е най-големият испански индустриален инвеститор в България. След обновяване и разширяване на производствените мощности на съществуващата фабрика за санитарен порцелан в Каспичан, от тази година там работи и нова фабрика за акрилни продукти за баня.

Рока България АД предлага на българския пазар три забележителни марки: Roca, Laufen и Fayans. Изделията от санитарен порцелан и новите вани, произведени във фабриките в Каспичан, се продават успешно не само в България, а и в цял свят.

Новостите в обзавеждането за баня от компанията и последните тенденции в сферата са показани в експозиция в Експо Баня София, изложбената зала на Рока България. Експо Баня София е една от дванадесетте изложбени зали и галерии на Roca по света и единствена на Балканите. В последните години, тя се превърна в предпочитано културно пространство в столицата..
www.bg.roca.com

Roca

Roca е компания за дизайн, производство и маркетинг на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн. Компанията наброява повече от 21 100 служители, има 76 производствени предприятия и оперира в над 135 държави по света.

Roca, световен лидер в моделирането на пространството на банята, работи в близко сътрудничество с признати дизайнери, архитекти и интериорни дизайнери като R.Moneo, D.Chipperfield, Z.Hadid, Herzog & de Meuron, Schmidt & Lackner и J.Mariscal, както и много други. С интензивни проучвания и усъвършенстване, Roca насърчава проекти за опазване на околната среда. За компанията този ангажимент се изразява в непрестанно разработване на нови продукти, предназначени за намаляване консумацията на вода.
www.roca.com

За Контакти:

Мария Иванова, Агенция НОА ООД
тел. 02 9445000
m.ivanova@noapr-bg.com

Източник:
www.noapr-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.629