Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Образование

29 Август 13, 16:53 / Автор: Moby2
Българи правят световна социална мрежа за споделяне на познание
Целта на платформата eLearnbg.com е да демократизира достъпа до знание за всеки
Български екип от програмисти и преподаватели разработва първата по рода си глобална социална мрежа за споделяне на познание. Проектът се нарича eLearnbg.com и е дело на българската компания Моби2, която има дългогодишен опит в сферата на бизнес обучения и консултации, електронни обучения и уеб решения за бизнеса. Онлайн платформата ще обединява в едно социалните елементи, позволяващи на потребителите да взаимодействат помежду си с разнообразни инструменти за достъп до познание, включително електронни книги, аудио книги, лекции и курсове, тестове за развитие и разнообразно другo обучително съдържание.

„Мечтата ни е да създадем един международен уеб проект, който да направи знанието достъпно за всеки. Интернет технологиите предоставят уникални възможности за споделяне на познание и ние сме убедени, че това е бъдещето - улеснен достъп до знание и развитие за максимален брой хора. Ние можем да постигнем това, като използваме много по-мъдро днешните технологии, за да дигитализираме знанието и да улесним достъпа до него. Това е и идеята на eLearnbg.com. Нашият проект успешно премина през първите три фази от своето развитие. За да осъществим и четвъртия етап, започнахме кампания в сайта за споделено финансиране на идеи и проекти Indiegogo. Затова използвам случая, да приканя всички, които подкрепят подобно начинание и са убедени във важността му, да ни подкрепят. Вашата подкрепа ще ни позволи да ускорим работата и да осигурим знания на хората, търсещи развитие“ - разказва Найден Николов, изпълнителен директор на Moby2 и инициатор на проекта eLearnbg.com.

Кампанията в международния сайт за споделено финансиране Indiegogo.com е достъпна на адрес: http://www.indiegogo.com/projects/elearnbg-com и ще продължи до 14 септември. Сайтът позволява на инициаторите на различни благотворителни, културни или предприемачески начинания да събират средства на принципа на споделеното финансиране (crowdsourcing). Това означава, че огромен брой потребители на сайта могат да подкрепят даден проект с различни суми. За благодарност, дарителите могат да получат различни пакети от услуги. В случая това са електронни книги, обучителни курсове, аудио книги и други материали, продуцирани от Моби2.

Повече за Моби2

Моби2 ЕООД (http://moby2.com) е фирма, специализирана в областта на бизнес обученията и консултациите, електронните обучения и уеб решенията. Нашите услуги са насочени както към малките и средни компании, така и към глобалните организации, търсещи работещи решения за своята дейност. През годините Моби2 се утвърдиха като стабилен партньор, характерен с коректност, етика и високи професионални стандарти. Основните принципите в тяхната дейност са:

„Бизнесът обучава бизнеса" в областта на обученията и консултациите. Селектираните от Моби2 консултанти и обучители са сред водещите български и международни експерти с богат международен опит. Основното в обученията и консултациите е, че се прилагат практически инструменти, които са се доказали в успешните бизнес организации.

„Отворен свят" в областта на интернет приложенията и уеб решенията. Основното послание на екипа е „Moby2 Open World" - идеята да сме мобилни в личния живот и бизнеса без да губим своята ефективност, комуникации и нормален ритъм на живот, използвайки възможностите и преимуществата на глобалната мрежа.

За Контакти:http://moby2.com

Източник:
http://moby2.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.892