Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
29 Август 13, 16:55 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Невероятни снимки със суперувеличение – Canon разкрива новите PowerShot и SX170 IS PowerShot SX510 HS
29 август 2013 г., София. Canon допълва колекцията си с мощни компактни фотоапарати със суперувеличение, като пуска на пазара PowerShot SX510 HS и PowerShot SX170 IS – два нови модела, които позволяват на потребителите да се приближат още повече до действието. Впечатляващи възможности за оптично увеличение са вградени в компактни корпуси, като PowerShot SX510 HS предлага 30x оптично увеличение, а PowerShot SX170 IS – 16x оптично увеличение, позволяващо заснемане на отдалечени обекти с голяма детайлност
PowerShot SX510 HS
Като предлага по-голяма гъвкавост за заснемане на разнообразни обекти, мощното 30x оптично увеличение на PowerShot SX510 HS предоставя резки изображения в целия диапазон на вариото дори в условия на ниска осветеност, а обективът с 24 mm ултраширок ъгъл е идеален за заснемане на всичко – от зашеметяващи пейзажи до групови снимки на приятели. SX510 HS използва HS система, която комбинира 12,1-мегапикселов високочувствителен CMOS сензор с DIGIC 4 процесор, за да улови истинската атмосфера на сцени с ниска осветеност – например при здрач – като едновременно с това запазва реалните цветове и богатата детайлност в изображенията.

Чрез Wi-Fi функцията на PowerShot SX510 HS снимки и видео могат да бъдат споделяни чрез социални мрежи като Facebook, Flickr и YouTube директно от фотоапарата или към смартфони и таблети чрез безплатното приложение Canon CameraWindow . Функцията "GPS чрез мобилно устройство" е достъпна чрез безплатното приложение на Canon за смартфони, което позволява да се добавят геолокационни данни към изображенията чрез смартфон или таблет с вграден GPS. Това позволява на потребителите да споделят конкретното място, където са заснели снимките си.

Наред с изключителни снимки PowerShot SX510 HS може също да записва Full HD видео (1080p) със стереозвук. Предоставяйки невероятен начин за улавяне на действието при заснемане на бързо движещи се обекти, SX510 HS включва също и режим за запис на видео със супервисока кадрова честота.

PowerShot SX170 IS
Компактен и лесен за използване, PowerShot SX170 IS притежава изключителен обектив с 28 mm широк ъгъл и 16x оптично увеличение. Обективът позволява на потребителите да заснемат голямо разнообразие от сцени – от групови снимки по време на парти до снимки в близък план на животни по време на сафари. Ярки цветове и изключителни детайли могат да бъдат заснети също чрез мощния 16-мегапикселов сензор на PowerShot SX170 IS, създавайки снимки, с които потребителите да се гордеят. SX170 IS може да заснема специалните моменти във висококачествено HD видео.

Високо качество и производителност
И двата фотоапарата използват популярния оптичен стабилизатор на образа на Canon с технологията "Интелигентен IS", която улеснява заснемането на резки изображения при големи фокусни разстояния и при оскъдна осветеност.
Технологията ZoomPlus на Canon увеличава по цифров път фокусното разстояние на обектива (усъвършенствано цифрово увеличаване), като едновременно с това запазва високото качество на изображенията – увеличение до 60x чрез PowerShot SX510 HS и 32x – чрез PowerShot SX170 IS. PowerShot SX510 HS включва също усъвършенствана функция "Помощ при кадриране" с нов режим "Авто", с помощта на която обектите винаги остават на фокус, дори ако се приближават или отдалечават от фотоапарата.

И двата модела включват също режим "Еко", който помага на потребителите да снимат по-дълго, като съхраняват заряда на батерията. До 46% повече снимки могат да бъдат заснети с PowerShot SX170 IS и 32% – с PowerShot SX510 HS благодарение на тази функция, която е идеална за семейни излети или почивки.

Незабавна креативност
Режимът "Смарт Авто" и в двата модела разпознава до 32 различни сцени и прилага най-подходящите настройки за заснемане на перфектната снимка, а специалните творчески режими могат да се използват за подобряване на изображението, за добавяне на драматичен ефект или на уникален забавен привкус на снимката. Ако потребителите искат да експериментират допълнително, лесно могат да превключат към пълно ръчно управление, за да поемат контрола върху отделните настройки на фотоапарата, включително скорост на затвора и отвор на диафрагмата.

PowerShot SX510 HS – основни характеристики:

• Компактен фотоапарат с 30x ултраувеличение и обектив с 24 mm широк ъгъл
• HS система: 12,1-мегапикселов CMOS сензор, DIGIC 4
• Функция "Интелигентен IS", подобрен режим "Динамичен IS"
• Wi-Fi ; GPS чрез мобилнo устройствo
• Full HD, HDMI
• Голям 7,5 cm (3,0”) LCD дисплей
• Режим "Смарт Авто" разпознава 32 сцени
• Помощ при кадриране
• Пълен ръчен контрол
PowerShot SX170 IS – основни характеристики:
• 16x оптично увеличение, обектив на Canon с 28 mm широк ъгъл
• 16 мегапиксела
• Технология "Интелигентен IS"
• Голям 7,5 cm (3,0") LCD дисплей; Полезни съвети
• Режим "Смарт Авто" разпознава 32 сцени
• HD видео
• Забавни творчески филтри
• Пълен ръчен контрол
• Режим "Еко"
• Акумулаторна литиево-йонна батерия

За Canon Eвропа

Canon Eвропа е регионален център за продажби и маркетингови операции на Canon Inc., представена в 116 страни с над 16 000 служители в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA).
Основана през 1937 г. с конкретна цел да създаде най-качествените камери за клиентите и с неуморната си страст за подобряване образа, Canon разпространява технологията по множество пазари, което го прави световен лидер в решения за потребители и бизнес решения. Решенията включват продукти, вариращи от дигитални компактни камери и камери SLR с помощта на широки обективи и преносими X-ray машини до многофункционални и производствени принтери, поддържани от поредица услуги.
Canon инвестира в научноизследователска и развойна дейност, за да предостави най-добрите и иновативни продукти и услуги и да задоволи творческите потребности на клиентите. Canon дава възможност на всички клиенти – от фотографи аматьори до професионални печатни компании, да осъществят желания от тях образ.
Корпоративната философия на Canon Kyosei гласи: „Да живеем и работим заедно за общото добро“. В EMEA Canon Europe преследва устойчиво развитие на бизнеса, като се фокусира върху намаляване на собственото си въздействие върху околната среда и стимулиране на клиентите си да го понижат, чрез употребата на продукти, решения и услуги от Canon. Canon притежава световния сертификат за управление ISO 14001, което показва високия екологичен стандарт.
Допълнителна информация за Canon Европа се намира на: www.canon-europe.com

За повече информация, моля, свържете се с:

Живка Атанасова, Canon Bulgaria, на тел. 807 92 53,
или М3 Communications Group, Inc. на тел. 02/ 818 70 10 и press@m3bg.com.

______________________

Съвместимостта зависи от конкретното устройство. За допълнителна информация посетете: www.canon-europe.com/wirelesscompact
Wi-Fi поддръжката е различна за различните устройства и региони. За допълнителна информация посетете: www.canon-europe.com/wirelesscompant

За Контакти:

М3 Communications Group, Inc. на тел. 02/ 818 70 10 и press@m3bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5359