Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
30 Август 13, 16:10 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Canon представя три многофункционални фотопринтера с функции за печат в облака и ново мобилно приложение
30 август 2013 г., София. Canon анонсира пускането на пазара на три нови, свързани с интернет мастиленоструйни многофункционални принтера – водещи модели в обновената гама PIXMA за дома. PIXMA MG5550, PIXMA MG6450 и PIXMA MG7150 осигуряват ново ниво на свързаност на отпечатването у дома, предоставяйки директен достъп до услуги в облака и до социалните мрежи и правейки отпечатването на снимки и документи по-лесно от всякога.

Свързани с интернет принтери с достъп до облачни услуги и отдалечено управление
И трите нови модела предлагат Wi-Fi комуникация, което им позволява да се свързват към различни услуги чрез PIXMA Cloud Link. В допълнение новото приложение PIXMA Printing Solutions отваря вратите на нов свят от възможности за печат.

PIXMA Cloud Link
Новата и подобрена услуга PIXMA Cloud Link предоставя на потребителите лесен достъп до социални мрежи, сайтове за споделяне на снимки и за съхранение в облака – директно от TFT дисплея на принтера, без да е необходим компютър или друго устройство. Това осигурява лесен печат на снимки и документи от популярни услуги като PicasaTM, FlickrTM, DropboxTM, EvernoteTM и социални мрежи, включително FacebookTM и TwitterTM. PIXMACloud Link позволява и директен достъп до творчески проекти от CREATIVE PARK PREMIUM на Canon. Услугите, предоставяни от PIXMA Cloud Link, могат да се ползват също чрез новото мобилно приложение PIXMA Printing Solutions, даващо на потребителите достъп до всички услуги, достъпни чрез принтера PIXMA от мобилните им устройства.

Приложение PIXMA Printing Solutions
Новото мобилно приложение PIXMA Printing Solutions е съвместимо и с трите устройства и позволява на потребителите да управляват принтерите си PIXMA виртуално от всяка част на света чрез таблет или смартфон . То дублира някои услуги, достъпни чрез принтера, предлагайки отпечатване на съдържание от онлайн албуми, социални мрежи и сайтове за съхранение в облака по същия начин, както ако тези услуги се използват чрез TFT дисплея на принтера.

PIXMA Printing Solutions включва нови функции, като например усъвършенствани настройки за съхранение на сканирани документи и отпечатване на снимки и документи чрез Wi-Fi комуникация. Услугите включват отпечатване от социални мрежи и сайтове за споделяне на снимки като Facebook, Twitter и Flickr, отпечатване от облачни услуги като Evernote и онлайн достъп до ръководства за принтери и информация в реално време за номерата на моделите мастила и текущите нива на мастилата.

Приложението PIXMA Printing Solutions е съвместимо със следните по-стари модели PIXMA: MX455, MX525 и MX925 и е на разположение за безплатно изтегляне от iTunes™(iOS) и Google PlayTM (Android). Документи могат да се изпращат за печат от iOSTM устройства чрез функцията AirPrintTM на Apple, като новите модели поддържат и Google Cloud PrintTM.

Режим „Точка на достъп“
Чрез новия режим „Точка на достъп“ принтерът работи като безжичен маршрутизатор, което позволява на потребителите безжично да отпечатват директно чрез устройство с Wi-Fi комуникация без необходимост от достъп до отделна безжична LAN мрежа. Това улеснява гостите да използват принтера, без да е необходимо да се оторизират в нова мрежа.

Допълнителни функции
Всеки модул има цветен TFT LCD дисплей. PIXMA MG5550 предлага 6,2cm дисплей, PIXMA MG6450 – 7,5cm, а PIXMA MG7150 – 8,8cm сензорен дисплей плюс технологията "Интелигентна сензорна система", която напътства потребителя за по-лесна употреба без компютър.

PIXMA MG6450 и MG7150 позволяват лесен печат на снимки директно от картата памет. Те поддържат също и технологията Wi-Fi PictBridge, която позволява лесно отпечатване на снимки директно чрез съвместими с Wi-Fi PictBridge фотоапарати без необходимост от кабели. И трите модела разполагат с ефективни енергоспестяващи функции, като автоматичен двустранен печат и копиране, функция за автоматично включване, която включва автоматично принтера, когато се изпраща задача за печат.

Усъвършенствано качество на печат за дома
Стилният дизайн на новите модели върви ръка за ръка с висококачественото отпечатване с отделни мастила. Патроните с мастило с технология FINE на Canon осигуряват отпечатване с качеството на фотолаборатория и отчетлив и ясен печат на текст.

PIXMA MG5550 и MG6450 използват пет отделни патрона с мастило за бързо и висококачествено отпечатване. PIXMA MG5550 предлага скорост на отпечатване от приблиз. 12,2 ipm (ISO ESAT) за черно-бели документи и 8,7 ipm (ISO ESAT) – за цветни. PIXMA MG6450 предлага скорост на отпечатване от приблиз. 15 ipm (ISO ESAT) за черно-бели документи и 9,7 ipm (ISO ESAT) – за цветни.

PIXMA MG7150 има скорост на печат 15,0 ipm (ISO ESAT) за черно-бели документи и 10 ipm (ISO ESAT) – за цветни. Той разполага и с патрон със сиво мастило, който осигурява красив черно-бял печат на снимки, и може да печата директно върху печатаеми дискове без необходимост от използване на стикери за CD.

PIXMA MG5550, MG6450 и MG7150 поддържат също опционни XL патрони за мастило, които позволяват на потребителите да отпечатват повече страници по-изгодно.

Усъвършенстван софтуер
Всички нови принтери PIXMA включват водещия софтуер My Image Garden на Canon – универсална платформа, която обединява всички софтуери за принтерите Canon PIXMA в общ и лесен за използване интерфейс, и предоставя безпроблемна навигация между функциите за отпечатване и сканиране. Платформата включва функцията Full HD Movie Print на Canon за отпечатване на кадри от видеозаписи, заснети с компактните фотоапарати, DSLR фотоапаратите или видеокамерите на Canon.

Наличност
PIXMA MG5550 и MG6450 ще са достъпни в Европа, Близкия изток и Африка от октомври.
PIXMA MG7150 ще са достъпни в Европа, Близкия изток и Африка от септември.

PIXMA MG5550 – основни характеристики:
• Висококачествено Wi-Fi многофункционално устройство за дома
• Печат от облака директно от дисплея
• Управление на принтера чрез смартфон или таблет
• Превъзходни разпечатки с 5 отделни мастила
• Опционни XL патрони с мастило
• 6,2cm цветен дисплей
• Поддръжка на AirPrint и Google Cloud Print
• My Image Garden

PIXMA MG6450 – основни характеристики:
• Високопроизводително и стилно Wi-Fi многофункционално устройство
• Печат от облака директно от дисплея
• Управление на принтера чрез смартфон или таблет
• Превъзходни разпечатки с 5 отделни мастила
• Опционни XL патрони с мастило
• 7,5cm цветен дисплей
• Бърз печат
• Поддръжка на AirPrint и Google Cloud Print
• My Image Garden

PIXMA MG7150 – основни характеристики:
• Многофункционален фотопринтер с 6 мастила от висок клас, Wi-Fi и стилен дизайн
• Усъвършенстван PIXMA Cloud Link
• Мобилен печат и поддръжка на Apple AirPrint
• Интуитивен 8,8cm сензорен дисплей
• Опционни XL патрони с мастило
• Бърз и превъзходен печат
• Автоматичен 2-странен печат и директен печат върху диск
• My Image Garden

За Canon Eвропа
Canon Eвропа е регионален център за продажби и маркетингови операции на Canon Inc., представена в 116 страни с над 16 000 служители в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA).
Основана през 1937 г. с конкретна цел да създаде най-качествените камери за клиентите и с неуморната си страст за подобряване на образа, Canon разпространява технологията по множество пазари, което го прави световен лидер в решения за потребители и бизнес решения. Решенията включват продукти, вариращи от дигитални компактни камери и камери SLR с помощта на широки обективи и преносими X-ray машини до многофункционални и производствени принтери, поддържани от поредица услуги.
Canon инвестира в научноизследователска и развойна дейност, за да предостави най-добрите и иновативни продукти и услуги и да задоволи творческите потребности на клиентите. Canon дава възможност на всички клиенти – от фотографи аматьори до професионални печатни компании, да осъществят желания от тях образ.
Корпоративната философия на Canon Kyosei гласи: „Да живеем и работим заедно за общото добро.“ В EMEA Canon Europe преследва устойчиво развитие на бизнеса, като се фокусира върху намаляване на собственото си въздействие върху околната среда и стимулиране на клиентите си да го понижат, чрез употребата на продукти, решения и услуги от Canon. Canon притежава световния сертификат за управление ISO 14001, което показва високия екологичен стандарт.
Допълнителна информация за Canon Европа се намира на: www.canon-europe.com

За Контакти:М3 Communications Group, Inc. на тел. 02/ 818 70 10 и press@m3bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0883