Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
02 Септември 13, 11:19 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Canon обновява гамата си многофункционални принтери с три компактни устройства
2 септември 2013 г., София. Canon анонсира пускането на пазара на три нови многофункционални мастиленоструйни принтера, които имат компактна конструкция и са идеални за персонална употреба или за потребителите в домашни офиси.

Новите PIXMA MG2450 и MG2550 предлагат функции за печат, сканиране и копиране и имат стилен дизайн. PIXMA MG3550 се предлага в два стилни цвята и включва Wi-Fi функционалност, поддържа печат от смартфон и таблет и предоставя печат на снимки с качество на фотолаборатория.

С нова и компактна конструкция, PIXMA MG2450 и MG2550 заменят съответно PIXMA MP230 и MG2250. MG2450 се предлага в матово светлосиво, а MG2550 – в стилно матовобяло, подходящи за различни домашни среди. MG3550 заменя PIXMA MG3250 и се предлага в черно или бяло.

Wi-Fi е ключова характеристика на PIXMA MG3550, която позволява безжичен печат и сканиране от широка гама устройства – например компютри, смартфони и таблети. Моделът също така поддържа услугата Google Cloud Print, която позволява отпечатване на прикачени PDF и JPG файлове в Gmail, както и отпечатване от Google Docs практически отвсякъде .

Новото приложение PIXMA Printing Solutions
Новото приложение PIXMA Printing Solutions за смартфони, което е съвместимо с MG3550, улеснява отпечатването от свързани към интернет устройства и позволява на потребителите да управляват принтера си PIXMA без необходимост от компютър.

Включени са редица функции, например усъвършенствани настройки за съхранение на сканирани документи, позволяващи сканиране директно към услуга iCloud, към имейл или локално съхранение. Наред с това, приложението предоставя достъп до ръководството на принтера и до информация относно номерата на съвместимите модели мастила. Приложението PIXMA Printing Solutions е на разположение за безплатно изтегляне от iTunes (iOS) и Google Play (Android).

Лесни за използване многофункционални принтери за дома
PIXMA MG2450, MG2550 и MG3550 унаследяват технологията FINE на Canon с минимален размер на капката 2 pl и максимална разделителна способност 4800 dpi за висококачествена разделителна способност на печат. Новите модели също така използват хибридната система от мастила на Canon, която позволява висококачествен фотопечат с наситени цветове чрез багрилни мастила, както и печат на четливи и ясни текстови документи чрез пигментно черно мастило.

Наред с това, PIXMA MG2450 и MG2550 позволяват печат на черно-бели документи със скорост приблизително 8,0 ipm (ISO ESAT) и цветни документи – с приблизително 4,0 ipm (ISO ESAT). MG3550 предоставя високи скорости на печат от 9,9 ipm (ISO ESAT) за черно-бели документи и 5,7 ipm (ISO ESAT) – за цветни.

За потребителите, които искат да пестят време и енергия, MG3550 предлага също възможността да намалят използването на хартия чрез функцията за автоматичен двустранен печат, а функцията Auto Power On може да им помогне да спестят енергия.

Усъвършенстван софтуер
Всички нови принтери PIXMA включват водещия софтуер My Image Garden на Canon – универсална платформа, която обединява всички софтуери за принтерите Canon PIXMA в общ и лесен за използване интерфейс, и предоставя безпроблемна навигация между функциите за отпечатване и сканиране. Платформата включва функцията Full HD Movie Print на Canon за отпечатване на кадри от видеозаписи, заснети с компактните фотоапарати, DSLR фотоапаратите или видеокамерите на Canon.

Универсалността на принтерите PIXMA на Canon ги прави изключително подходящи за всички нужди от печат у дома – от допълване на семеен албум до отпечатване на важни домашни работи. Всички нови принтери PIXMA поддържат също опционни XL патрони с мастило, които предоставят възможност на потребителите да отпечатват повече за по-малко пари.

Наличност
PIXMA MG2450, MG2550 и MG3550 ще бъдат налични в Европа, Близкия изток и Африка от септември 2013 г.

PIXMA MG2450 – основни характеристики:
• Компактно многофункционално устройство: Печат, копиране и сканиране
• Бърз и висококачествен печат
• Отпечатвайте повече с опционните XL патрони с мастило
• Софтуер My Image Garden
• CREATIVE PARK PREMIUM
• Лесен и ефективен печат от уебсайтове
• Настройки за автоматично включване и изключване

PIXMA MG2550 – основни характеристики:
• Компактно многофункционално устройство: Печат, копиране и сканиране
• Стилен дизайн изцяло в бяло
• Бърз и висококачествен печат
• Отпечатвайте повече с опционните XL патрони с мастило
• Софтуер My Image Garden
• CREATIVE PARK PREMIUM
• Лесен и ефективен уебпечат
• Настройки за автоматично включване и изключване

PIXMA MG3550 – основни характеристики:
• Многофункционално устройство с Wi-Fi за дома
• Бърз, качествен печат
• Печат и сканиране от мобилни устройства
• Поддръжка на Apple AirPrint
• Поддръжка на Google Cloud Print
• Отпечатвайте повече с опционните XL патрони с мастило
• Пестене на хартия с автоматичен двустранен печат
• Софтуер My Image Garden
• CREATIVE PARK PREMIUM

За Canon Eвропа

Canon Eвропа е регионален център за продажби и маркетингови операции на Canon Inc., представена в 116 страни с над 16 000 служители в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA).
Основана през 1937 г. с конкретна цел да създаде най-качествените камери за клиентите и с неуморната си страст за подобряване на образа, Canon разпространява технологията по множество пазари, което го прави световен лидер в решения за потребители и бизнес решения. Решенията включват продукти, вариращи от дигитални компактни камери и камери SLR с помощта на широки обективи и преносими X-ray машини до многофункционални и производствени принтери, поддържани от поредица услуги.
Canon инвестира в научноизследователска и развойна дейност, за да предостави най-добрите и иновативни продукти и услуги и да задоволи творческите потребности на клиентите. Canon дава възможност на всички клиенти – от фотографи аматьори до професионални печатни компании, да осъществят желания от тях образ.
Корпоративната философия на Canon Kyosei гласи: „Да живеем и работим заедно за общото добро“. В EMEA Canon Europe преследва устойчиво развитие на бизнеса, като се фокусира върху намаляване на собственото си въздействие върху околната среда и стимулиране на клиентите си да го понижат, чрез употребата на продукти, решения и услуги от Canon. Canon притежава световния сертификат за управление ISO 14001, което показва високия екологичен стандарт.
Допълнителна информация за Canon Европа се намира на: www.canon-europe.com

За Контакти:

М3 Communications Group, Inc. на тел. 02/ 818 70 10 и press@m3bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.1482