СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

02 Септември 13, 18:16 / Автор: JAR Computers
JAR Computers пуска безжични рутери NETIS с подарък BitDefender Antivirus PLUS
Рутерите са подходящи както за домашна употреба, така и за малки и средни офиси
Българската верига за технологични продукти JAR Computers пуска в своята мрежа, както и на онлайн магазина www.jarcomputers.com безжични рутери NETIS с подарък – антивирусен софтуер на BitDefender. Компанията ще предложи на своите клиенти безжичните рутери NETIS WF-2419 и NETIS WF-2409, които поддържат скорост на пренос на данни от 300Mbps и са с подарък антивирусната програма BitDefender Antivirus Plus. Двата модела ще се предлагат на цени от съответно 43 лв. и 65 лв. в обектите на веригата. Рутерите са подходящи както за домашна употреба, така и за малки и средни офиси.

„Безжичните точки за достъп вече се наложиха като неизменна част от живота на интернет потребителите у нас, предоставяйки удобен достъп до услуги и съдържание от дома, офиса, кафенета, ресторанти, хотели и летища. Въпреки своята нарастваща популярност обаче, те продължават да са рискован метод за достъп до мрежата. Днес над 71% от целия безжичен трафик в Европа се осъществява през Wi-Fi, а очакванията са до 2016 г. този процент да достигне 78. Налага се въпросът, как да бъде увеличена безопасността на потребителите, без те да се лишават от удобството на този тип услуги. Предлагайки едно надеждно решение за Wi-Fi достъп в комбинация с подарък - един от водещите и световно признати продукти за информационна сигурност, ние се стремим именно да отговорим на тази нужда на потребителите ни“ - обяснява Рашко Костов, изпълнителен директор на JAR Computers.

Компанията NETIS SYSTEMS е част от NETCORE Group, със седалище в Шенжен, Китай. Основана през 2000 година, днес тя е световно признат доставчик на мрежови продукти и решения, включително безжични рутери, безжични адаптери, суичове, DSL рутери, мрежови адаптери, безжични и стандартни PC карти. Безплатният антивирус BitDefender Antivirus PLUS от своя страна е признат за антивирусен софтуер на годината, отличавайки се с висококачествена защита срещу вируси и шпионски софтуер, изключителна бързина и иновативна антивирусна технология, която увеличава скоростта на сканиране. Системата се адаптира постепенно към компютъра на потребителя и видимо подобрява производителността му. Функцията BitDefender Safepay защитава потребителските онлайн транзакции и цифровата идентичност (пароли, банкови сметки, лични данни), а Bitdefender Autopilot гарантира безпроблемната работа, избирайки автоматично оптималните настройки за защита.

За Контакти: http://www.jarcomputers.com/