Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

02 Септември 13, 19:18 / Автор: LLP Dynamics България
Успешната машиностроителна компания трябва да…
Информационен материал по отношение на ERP системите за бизнес управление, тяхното значение за производствени компании(в частност машиностроителни) и примери от практиката
Преди двадесетина години начинът, по който функционираше бизнесът в България бе коренно различен от това, което наблюдаваме в момента. Независимо от естеството на бизнеса си, вече всяка компания се нуждае от навременната и точната информация, бързият и лесният достъп до информация за ключовите бизнес процеси, надеждното и сигурното боравене с огромно количество данни, мобилност.

За да са успешни, организациите трябва да събират и обработват информация, да я комуникират вътрешно по най-пълноценния и удобен начин за компанията, да я пазят от неоторизиран достъп. Връзката между отделните звена трябва да е постоянна и улесняваща работния процес на всички служители. Нужна е яснотата по отношение на това какви са складовите наличности във всеки един момент, какво е озаетяването на персонала, съвпада ли с моментното ниво на продуктивност с планираното и т.н. Всичките тези елементи са от изключително значение за бизнеса и тяхното пълно обезпечаване се осъществява чрез системите за планиране на корпоративните ресурси (ERP).

За да бъде успешна и конкурентноспособна и на следващото ниво - на чуждите пазари, компанията непременно има нужда от безупречно качество на продуктите и готовност да предложи отлична комуникация с доставчици и клиенти. Това на практика е невъзможно без ERP система.

Компании като Джебел 96 и Прокс-2 обезпечиха бизнеса си с ERP!

Благодарение на Microsoft Dynamics AX, внедрен от LLP Dynamics, компанията Джебел 96 вече има точна проследимост на производствените процеси, управление на брака, пълна яснота на наличностите в склада, управление на нетипичните складови артикули, значителна оптимизация на работата на производствения отдел.

Прокс-2 се развива с още по-ускорени темпове. Там екипът на LLP Dynamics внедрява Microsoft Dynamics NAV, като с този проект внедрителя показа, че може да бъде изключително гъвкав по отношение на клиентските изисквания. Специално за Прокс-2 бяха разработени допълнително и внедрени – офертен калкулатор и баркод система за етикетиране на материали, автоматизирана система за отчитане на вложените материали и отчетения труд в производството.

Горните два проекта са само примерна извадка от референтната листа на LLP Dynamics в сектора.

В последните години все повече машиностроителни компании и производители на индустриално оборудване решават чрез ERP система напълно да:

 - автоматизират процесите си, като значително оптимизират разходите;
 - постигнат по-добра комуникация между отделите и сериозен самоконтрол между отделните звена на компанията;
 - оптимизират процесите по управлението на складовите наличности;
 - проследяват и контролират във всеки един момент броя и местоположението на всеки един артикул.

За Контакти: Юлиан Венев

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5116