Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Изкуство

Вземи в gLOG
02 Септември 13, 13:20 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
ОББ награди Камен Донев на „Аполония“
Специалната награда на банката беше връчена на церемонията по официалното откриване
2 септември 2013 г., Созопол. ОББ награди актьора Камен Донев за доказания принос на българския творец в областта на театъра и изкуството. Традиционният приз беше връчен на официалното откриване на Празници на изкуствата „Аполония“ в Созопол на 30 август 2013 г.

Специалното отличие на ОББ се дава на заслужил творец, който е допринесъл за развитието и усъвършенстването на изкуството и културата в България. Сред досегашните носители на приза са музикантът джазмен Антони Дончев, режисьорът Камен Калев, певицата Белослава и др. Наградата беше връчена от Анка Костова, мениджър „ПР и спонсорство“, Обединена българска банка.

„Радвам се и се гордея, че тази вечер е израз на 19-годишното партньорство между ОББ и „Аполония“ в подкрепа на изкуството. Всяка година ние награждаваме млад артист, който по някакъв начин е допринесъл за развитието на българската култура и изкуство и е заслужил обичта на публиката“, каза Анка Костова.

Отличието представлява пластика с антично изображение на делфин – едновременно древен символ на финансовите взаимоотношения между хората и митичен спътник на Бога на изкуствата Аполон. Традиционно, призът се изработва от пловдивската скулпторка Лина Маджарова.
ОББ връчва наградата като генерален спонсор на Празници на изкуствата „Аполония“. Банката подкрепя фестивала за 19 поредна година, като част от всеобхватната й политика за дългосрочна подкрепа на изкуството и културата в България.

Ден след откриването – на 31 август от 23 ч., започна „Щурм на младите в джаза“ – поредица от концерти на талантливи български изпълнители, които до 7 септември ще се развихрят на сцената на ОББ Клуб и ще забавляват посетителите със своите майсторски изпълнения. Концертите стартираха с група Free Style, Southwick, Маги Алексиева MEY и The Band Метаморфоза, а днес почитателите на джаз музиката ще се забавляват в компанията на Мирослав Иванов и Квартет и група Da New Generation.

Днес е последният шанс за всички желаещи да се включат в „ОББ Фотография за малките“ – обучение по фотография за деца и техните родители, което се провежда по инициатива на ОББ в рамките на „Аполония“. Курсовете по фотография започват в 9.00 и продължават до 17.00 часа в Градската градина в Созопол.

С реализацията на тези курсове ОББ се стреми не само да провокира интереса на децата към фотографията, но и да насочи тяхното внимание към изграждане на фотографски умения и познания.

За Обединена българска банка
Учредена през 1992 г., след сливането на 22 български регионални търговски банки, Обединена българска банка е първият и най-мащабен консолидационен проект в българския банков сектор. Банката поддържа и развива устойчива политика за корпоративна социална отговорност като част от активния си ангажимент към обществото, неговата история, бъдеще и членове.Цялостната стратегия на ОББ в сферата на корпоративната социална отговорност е насочена към няколко основни линии на подкрепа, тясно обвързани със съхраняването на обществените устои в исторически и културен план, с поощряването на иновативните изяви в изкуството и науката, с подкрепата за спорта и активния начин на живот и не на последно място с отговорността към уязвимите членове на обществото.

Информация за медиите:

Анка Костова
Директор „ПР и Спонсорство“, ОББ
тел.: + 359 2 8112375
моб.: +359 887 31 59 61
email: kostova_a@ubb.bg
www.ubb.bg

За Контакти:

За повече информация, моля, свържете се с
M3 Communications Group, Inc. на телефон 02/818 70 10.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4637