Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
03 Септември 13, 10:24 / Автор: LG
LG представя своя най-нов OLED шедьовър на IFA 2013
Истинско произведение на изкуството, телевизорът LG GALLERY OLED TV комбинира отличен дизайн, перфектен звук и качество на картината
София, 3 септември 2013 г. - LG Electronics (LG) ще представи своя най-нов OLED продукт GALLERY OLED TV (Модел 55EA8800) на IFA 2013 в Берлин. Стилно попълнение към линията телевизори на компанията от ново поколение, моделът притежава елегантна рамка с дизайн, подобен на художествено платно, в която е вграден мощен високоговорител. Уникалните функции на телевизора GALLERY OLED TV допълват водещата в индустрията линия OLED TV на LG. Като първия 55-инчов телевизор, пригоден за стена, моделът е истинско доказателство за достиженията на компанията в телевизионните технологии и дизайнa.

„GALLERY OLED TV е идеална комбинация от изискан външен вид, несравнимо качество на картината и потапящ зрителя звук,“ каза Хавис Куон, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Home Entertainment Company. „Този върхов инженерен продукт предизвиква статуквото и е доказателство за креативните решения, които предоставяме на нашите потребители.“

Стилна рамка с вградени високоговорители
Естетична рамка придава завършен вид на наподобяващия скъпа картина 55-инчов телевизор модел 55EA8800. В нея е вградена 2.2-канална аудио система, която включва новите високоговорители на LG Canvas Speakers. Хитро скрити в това произведение на изкуството, издадените напред говорители подсилват зрителното изживяване с богат и наситен звук. За запазване на артистичния дух функцията Gallery Mode позволява на потребителите да се наслаждават на дигитални изображения на картини с висока резолюция. Сред тях са произведения на Винсент ван Гог и Пол Гоген. Gallery Mode дава възможност и за разглеждане на слайд шоу на любимите лични и семейни снимки.

Оптимално качество на картината
По-рано тази година LG привлече вниманието на потребителите, медиите и home entertainment сектора с това, че беше компанията, която представи първите 55-инчов OLED и 55-инчов CURVED OLED телевизори на пазара. Напредничавите OLED продукти на LG използват WRGB технология за цветовете, която включва допълнителен бял подпиксел за по-ярки и реалистични образи. Изключително тънките и леки OLED телевизори на LG предлагат широк зрителен ъгъл и безупречна картина независимо от позицията на зрителите.

GALLERY OLED TV ще бъде представен този месец в Германия, а след това и на други пазари по света.

Посетителите на IFA ще могат да се насладят на модела GALLERY OLED TV на щанда на LG Electronics в зала 11.2 на Messe Берлин.

# # #
About LG Electronics, Inc
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят 87 000 души в 113 представителства по целия свят. С продажби на стойност 50,96 трилиона корейски вона (45,22 милиарда щатски долара) през 2012 г., LG Electronics се състои от пет бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning and Energy Solutions и Vehicle Components. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. LG Electronics е партньор на годината на ENERGY STAR® за 2013 г. Повече информация за компанията можете да намерите на www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на телевизори, монитори, бизнес дисплей, системи за домашно кино, персонални компютри и системи за сигурност. Едновременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите. Потребителските продукти на LG включват: CINEMA 3D Smart телевизори, OLED телевизори, IPS монитори, системи за домашно кино, Blu-rayТМ плеъри, мишки-скенери и външни устройства за съхранение на данни. Бизнес продуктите на LG включват digital signage дисплей, системи за видео конференции и охранителни камери базирани на IP протокол.

За Контакти:

Тони Стойкова
toni.stoykova@amic.bg
+359 892 256 188

Източник: www.lge.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1086