СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

04 Септември 13, 17:11 / Автор: Samsung
Новата прахосмукачка Samsung F500 – или когато чистенето носи удоволствие
Samsung представи новите прахосмукачки от серията F500, които със своите забележителни характеристики правят всяко почистване на дома лесно, приятно и с отлични резултати.
София, 3 септември 2013 г. – Независимо дали сте от хората, за които чистенето е поредното досадно домакинско задължение, или от тези, които чистейки си почиват и разтоварват, едно е сигурно – отличният краен резултат винаги е важен. Също толкова важно е времето и усилията, които отделяме за чистене – в натовареното ежедневие времето и вложените усилия често са ключов фактор при избора на прахосмукачка. В този смисъл новата серия F500, която Samsung представи, е точно в десятката – благодарение на своята изключителна мощност, специална четка, както и на контейнера с капацитет 2 л, прахосмукачката осигурява задълбочено и интензивно почистване, което в крайна сметка ще остави дома ви идеално чист, събирайки дори най-упоритите частици прах и боклук.

F500 са сред първите модели с контейнер, а не с торбичка, които разполагат с такава висока всмукателна мощност – 450W. Предимството е двойно – от една страна, е удобният и лесен за употреба контейнер, който спестява време и усилия, а от друга страна, технологията CycloneForce осигурява постоянно и надеждно засмукване, т.е. мощността остава една и съща за дълъг период от време и отличните резултати на почистване са гарантирани. За допълнително удобство работният радиус от 7 м гарантира спокойно почистване без постоянно включване и изключване.

Изненадващата всмукателна сила на F500 се гарантира от мощен мотор (2100 W) и специална четка – Silencio Force Brush, която прилепва към пода, разпространявайки налягането равномерно върху четката, за перфектно изсмукване на праха. Без значение от вида на повърхността тя бързо и безпроблемно улавя всичко, като осигурява превъзходно почистване отново и отново.

Прахосмукачката разполага и със задължителния за доброто почистване ергономичен 3-в-1 аксесоар – за всички онези труднодостъпни тесни пространства, запрашване и тапицерия, които иначе често пропускаме поради проблемното им почистване.

За българския пазар ще бъде наличен модел в стилен червен цвят – VC21F50VNAR/OL - Vitality Red.

Продуктови спецификации на серия F500 - Vitality Red

Основен
Цвят Vitality Red
Вид (Торба / без торба) Без торба
Циклон Cyclone Force
Максимална консумирана мощност (W) 2100W
Всмукателна мощност (W) 450W
Ниво на шума (dBA) 79dBA
Капацитет (L) 2.0L
Контрол на мощността RF Handle Ctr. -
Body Var. Y
Четка Основна NB810
Допълнителна -
Филтър Предмоторен Sponge + Micro
На тръбата HEPA H13
Аксесоар Други Нов 3-in-1
Индикатор Състояние на филтъра Електронен (LED)
Маркуч Метален телескопичен Y
AL Телескопичен -
Дължина на кабела (m)   7m
Радиус на действие (m)   11mm
Автоматично навиване на кабела Y
Гумени колелца   Y

За Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. е световен лидер в областта на технологиите, който открива нови възможности навсякъде пред хората. Чрез неизменни иновации и открития ние се стремим да трансформираме света на телевизията, смартфоните, персоналните компютри, принтерите, домашните електроуреди, LTE системите, медицинските устройства, полупроводниците и LED решенията. Нашите служители са 270 000 души в 79 държави, а годишните ни продажби възлизат на 187.8 милиарда щатски долара. За да откриете повече, моля, посетете www.samsung.com/bg.

За Контакти: Milena Dimitrova