Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
04 Септември 13, 18:13 / Автор: Samsung
Samsung Electronics представят най-голям брой широкоформатни екрани на изложението IFA 2013
Гостите на изложението ще се насладят на висококачествено визуално изживяване на повече от 400 екрана
БЕРЛИН, Германия – 4 септември, 2013 – Samsung Electronics ще инсталира около 440 широкоформатни екрана (LFD екрани) на IFA 2013 – водещото изложение за потребителска електроника, което ще се проведе от 6 до 11 септември в изложбения център Messe в Берлин, Германия.

“IFA 2013 ще бъде фестивал на LFD екраните”, каза Джонг-хан Ким, старши вицепрезидент на Enterprise Business Team на Visual Display Business в Samsung Electronics. “Като водеща компания, която за пета поредна година е начело на световния пазар за LFD екрани, Samsung Electronics се стреми да осигурява на клиентите си най-качественото визуално изживяване”.

С тази най-голяма в своята история инсталация, Samsung ще предостави на посетителите на изложението динамична информация чрез повече визуална комуникация. LFD екраните ще бъдат поставени от двете страни на ‘Discovery Avenue’ в центъра на залата.

Samsung ще инсталират и видеостени, използвайки 341 броя 55-инчови LFD екрана. По този начин посетителите ще могат да видят изложените продукти в по-голям размер и с по-добър фокус и качество на картината на видеостените. Освен това, LFD екраните на видеостените са с тънки рамки, което минимализира разстоянието между отделните дисплеи.

В допълнение на това, 22 броя 75-инчови LFD екрана ще бъдат поставени вертикално на входа на всяка зона на изложението. Те ще са един вид „digital signage” или навигационни точки за посетителите, като предоставят информация за най-важните продукти във всяка зона. LFD екраните ще предоставят на посетителите и по-интензивно визуално изживяване, удвоявайки цялостния визуален ефект на залата на изложението и свързвайки посетителите с видеостените, поставени от двете страни на Discovery Avenue.

Визуалните ефекти се управляват от MagicInfo Solution, специалния софтуер на Samsung за управление на съдържанието, който позволява съдържание, показвано на един LFD екран, бързо да се трансформира и показва на останалите екрани. Резултатът е голям екран, който работи като едно цяло, но е съставен от отделни LFD дисплеи.

В миналото, за да се осъществи подобен визуален ефект, бяха необходими равен брой компютри и LFD екрани. Днес броят им е значително намален, а потребителите имат възможност лесно да оперират с видео и изображения, за да може съдържанието да бъде еднородно изобразявано на стотици екрани.

Инсталацията на IFA 2013 е най-голямата инсталация от LFD екрани, която Samsung представя на изложение. През 2010 около 200 LFD екрана бяха инсталирани на Shanghai Expo в Шанхай, Китай.


За Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. е глобален лидер в областта на технологията, който създава нови възможности за хората навсякъде по света. Чрез непрекъснати иновации и открития ние променяме света на телевизорите, смартфоните, компютрите, принтерите, камерите, домакинските уреди, LTE системите, медицинската апаратура, полупроводниците и LED решения. При нас работят 270 000 души в 79 държави, а продажбите на година достигат USD 187.8 милиарда. За да научите повече, моля, посетете www.samsung.com/bg

За Контакти: Милена Димитрова

Източник: milena.dimitrova@proximitysofia.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5423