Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
04 Септември 13, 19:15 / Автор: Samsung
SBS хладилникът с хладилната витрина на Samsung предлага нови функции и преживяване за цялото семейство
Днес на изложението за потребителска електроника IFA 2013 Samsung Electronics Co. Ltd. представи новия SBS хладилник.
БЕРЛИН, Германия (4 септември 2013) – Днес на изложението за потребителска електроника IFA 2013 Samsung Electronics Co. Ltd. представи новия SBS хладилник. Иновативният дизайн предлага интелигентно разделение на хладилната площ – витрина за незабавен достъп до често употребявани продукти и вътрешно отделение за продукти за по-дълго съхранение.

Благодарение на своята витрина – четири пъти по-голяма от стандартния домашен бар – потребителите вече могат да съхраняват и бързо да получават достъп до храни, закуски и напитки, докато вътрешното отделение може да съхранява за по-дълго по-големи пресни продукти.

„Забелязахме нарастващо търсене от страна на потребители, които искат бърз достъп до продукти, без да губят време в търсене на желания продукт, държейки вратата на хладилника отворена", каза Бу-Кун Юн , президент и главен изпълнителен директор на Samsung Electronics Co., Ltd. „Хладилната витрина на Samsung предлага идеалното решение за всеки член на семейството, като слива в едно изследвания, основани на потребителския начин на живот, инженерни решения и иновативен дизайн.”

Витрина за често използвани продукти
Витрината, на която има и външна врата, е предназначена да улесни максимално организацията и консумирането на хранителни продукти от всеки член на домакинството. След отварянето й потребителите могат само с един поглед да открият търсения продукт, а персонализираните кутии отговарят на различните нужди на семейството, като предлагат шест специфични контейнера за хранителни продукти, разположени във витрината – кутия за млечни продукти, кутия за сосове, кутия за напитки, кутия за закуски, кутия за деца и кутия за смесени продукти.

• Зона за готвене (горно ниво) – кутия за млечни продукти и кутия за сосове
• Зона за семейството (средно ниво) – кутия за напитки и кутия за закуски
• Зона за децата (ниско ниво) – кутия за деца и кутия за смесени продукти

Кутията за деца например е поставена в долната част на витрината и осигурява лесен достъп на децата до продуктите. Чрез разделението на зони потребителите могат ефективно да организират и намират хранителните продукти. Нещо повече, кутиите за закуски и деца са подвижни и могат да се поставят директно върху масата, което допълнително подобрява функционалността им. Освен това витрината разполага и с метална врата за охлаждане, която ефикасно задържа студения въздух в хладилника.

Вътрешно отделение за съхраняване на хранителни продукти
Вътрешното отделение е предназначено да съхранява хранителни продукти например зеленчуци, плодове, месо и други. За разлика от традиционните хладилници, работещи с една охранителна система, както за фризера, така и за хладилника, иновативната система на Samsung – Twin Cooling Plus® System, разделя въздушния поток на хладилника от този на фризера и позволява по-точен контрол на температурата, което подобрява охлаждането. Хладилникът съхранява плодовете и зеленчуците пресни за по-дълго, а фризерът намалява следите от хладилно изгаряне, като поддържа качеството на замразените продукти.

Samsung Space Max за ефективно използване на пространството
Технологията Samsung Space Max е техника на изолиране, която позволява по-тънки стени на хладилника, без да нарушава цялостния размер на уреда. В резултат на това вътрешната част на хладилната витрина е с по-голям капацитет, докато външният размер на хладилника се запазва непроменен.

Модерен дизайн, съответстващ на модерен начин на живот
Новият SBS хладилник с хладилна витрина впечатлява с елегантни метални врати, като следва дизайнерската философия на Samsung за „Вечен дизайн”, който изразява и добавя усещане за най-високо качество в модерния начин на живот на домакинствата.

Интелигентната хладилна витрина
Висококачественият цифров инверторен компресор на Samsung подобрява енергийната ефективност и охлаждането, като автоматично регулира оборотите на компресора чрез пет скорости в зависимост от нуждата за охлаждане. Независимо дали се дължи на често отваряне на вратата, поставена чиния с гореща храна или промени във външната температура, компресорът реагира светкавично и осигурява студен въздух или забавя работата си, за да намали ненужния разход на енергия. За разлика от други модели, компресорът на Samsung работи с по-ниско ниво на шум през нощта.

NB. Всички функции се основават на фабрични характеристики. Особеностите на продуктовия дизайн и неговите разцветки могат да бъдат променени без предизвестие и могат да се различават от изложените модели. Гаранционното обслужване и времето за реакция се различават в отделните страни и могат да бъдат обект на изисквания за регистрация в страната на извършване на покупката.


За Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics e глобален технологичен лидер, който открива нови възможности за хората навсякъде по света. Чрез напредничави иновации и открития, ние променяме света на телевизорите, смартфоните, персоналните компютри, принтерите, камерите, домакинските електроуреди, LTE системите, медицинските устройства, полупроводниците и LED решенията. Нашият екип наброява 270 000 души от 79 държави, а годишните продажби на компанията възлизат на 187.8 млрд. щатски долара. За повече информация, посетете www.samsung.com/bg

За Контакти: Милена Димитрова

Източник: milena.dimitrova@proximitysofia.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9138