Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

05 Септември 13, 17:51 / Автор: Интер Експо Център - София
Един специален COOLинар готви за вас
В дните на международните специализирани изложби МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД И ДРИНК, в Интер Експо Център – София ще се случи нещо необикновено.

Подкрепени и от оборудването на участниците в специализираната международна изложба за готварско, ресторантско и СПА-оборудване СИХРЕ, която ще се проведе по същото време и на същото място от 6 до 9 ноември 2013г, едно нетрадиционно предизвикателство ще прикове вниманието на специалисти, любители, гости и посетители.

COOLинар ще даде възможността на изявени в кулинарното изкуство български блогъри и любители готвачи да покажат на живо какво всъщност знаят и могат. Освен, че ще готвят за себе си и приятелите по черпак, информационните специалисти ще дадат много ценни насоки за това как по правилен начин да бъде изградена онлайн репутацията на една личност или сайт, как да бъде интересна на публиката и още много. Ще има интересни семинари с лектори, които професионално да ви насочат към това колко точно са полезни биохраните, как да се готви за бебето и как вие самите да поддържате правилна здравословна диета.

COOLинар акцентира на любовта към храната, напитките и тяхното съчетаване в кулинарно изкуство. Програмата включва конкурси, лекции и бизнес – презентации, целящи да съберат в Интер Експо Център - София всички ценители на кулинарията и любовта към храната и напитките:

• Кулинарни състезания за любители готвачи – индивидуално и по отбори
• Дегустация и съвети за дегустация на вино
• Състезания за бармани – приготвяне на коктейли и напитки
• Автентична чаена церемония
• Лекции и дискусии за използване на Интернет в представянето на хранителни продукти, напитки, рецепти и специалисти в областта – разговори и презентации от практици
• Презентации и лекции от фирми в хранително-вкусовата промишленост
• Лекции и представяния на собственици на кулинарни сайтове и блогове
• Лекции и съвети от експерти по здравословно хранене, детски храни, диети и пр.

И още много професионални съвети, рецепти, вкусен аромат от приготвени ястия, дегустации, дискусии, бизнес запознанства и интересни инициативи през двудневната програма на COOLинар.

Повече за COOLинар, програмата на международните специализирани изложби и Интер Експо Център – София можете да откриете и в социалните мрежи Facebook, LinkedIn, YouTube и Google+.

За Контакти:Пресцентър

Източник:
http://iec.bg/bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4987