Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
10 Септември 13, 15:14 / Автор: CKBB
ASUS представи новия Transformer Pad TF701T с 2560 x 1600 резолюция на дисплея
Високопроизводителният Android таблет притежава изключителен 10,1-инчов IPS дисплей с ултрависока резолюция и мощен четириядрен процесор NVIDIA Tegra 4
ASUS представи преди седмица в Берлин новия Transformer Pad TF701T – 10,1-инчов таблет, работещ с операционна система Android. Таблетът притежава невероятен 2560 х 1600p IPS дисплей, снабден е с най-новия високопроизводителен четириядрен процесор NVIDIA® Tegra® 4 и има лека докинг станция с клавиатура и USB 3.0.

Новият ASUS Transformer Pad е перфектен за забавление в движение благодарение на надеждния си корпус с метален отблясък, дебел едва 8,9 мм и с тегло 585 грама. Качествените високоговорители и технологията ASUS SonicMaster осигуряват силен и чист звук за слушане на музика, гледане на филми или забавление с игри. Когато таблетът се свърже с докинг станцията, батерията на устройството издържа до 17 часа, което означава, че ASUS Transformer Pad може да функционира два пълни работни дни без зареждане.

Таблет за забавление с резолюция на дисплея 2560 x 1600 пиксела
Новият ASUS Transformer Pad е снабден с 10,1-инчов IGZO-TFT дисплей с намалена консумация на електроенергия и изключително богата цветова гама. Резолюцията 2560 x 1600 WQXGA позволява възпроизвеждането на невероятно ясни картини, докато IPS технологията подсигурява точността на цветовете, широк ъгъл на гледане 178 градуса и отлична видимост на пряка слънчева светлина.

Устройството работи с четириядрен процесор NVIDIA® Tegra® 4 ARM Cortex-A15 и видео карта със 72 ядра GeForce. По този начин ASUS Transformer Pad е способен да предложи забавление с много приятно качество, HD филми и последните игри за Android. Функцията Miracast Wi-Fi позволява стрийминг на видео и споделянето на екрана на устройството на всеки съвместим HD телевизор за забавление на голям екран, без кабели. Transformer Pad има също и вграден HDMI порт, чрез който може да се споделя съдържание в ултрависока резолюция.

Новият ASUS Transformer Pad има също така 1.2 MP предна камера за кристално ясни видео разговори и 5 MP задна камера, която може да прави едновременно снимки и да записва видео във Full HD 1080p. Бързата скорост на снимане дава възможност на потребителите да направят снимка в точния момент, технологията HDR (High Dynamic Range) позволява по-голям обхват на експонацията, а интелигентното лицево разпознаване осигурява чудесни снимки всеки път.

Мобилна докинг станция за по-висока производителност
Новият ASUS Transformer Pad е повече от високопроизводителен таблет. Той може да се използва и като изключително функционален Android лаптоп благодарение на притежаваната мобилна докинг станция. Станцията разполага с клавиатура в пълен размер и широк тъчпад, който разпознава и жестове. Това прави устройството перфектно за работа с приложения, като инсталираното съвместимо с Microsoft Office приложение Polaris Office.

Докинг станцията е снабдена с USB 3.0 порт, който поддържа следващото поколение устройства за съхранение на данни и своя собствена батерия. Тя удължава продължителността на работата с едно зареждане на таблета от 13 до 17 часа. Станцията също предлага слот за карта памет SDXC, който допълва слота за карта памет microSDXC, вграден в таблета.

Стилен и практичен предпазен калъф
Към новия ASUS Transformer Pad се предлага цветен защитен калъф TransCover. Той е изработен от синтетични материали и както освежава, така и защитава корпуса и дисплея на моделите. Калъфите TransCover се предлагат в три цвята и могат да се сгъват така, че таблетът да бъде изправен в удобна позиция за гледане на филми и писане на текст.




###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5276