Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

11 Септември 13, 14:41 / Автор: JAR Computers
JAR Computers пуска нова серия печатни устройства от Brother за дома и малкия офис
Моделите са особено подходящи за домове и малки фирми
Българската верига за технологични продукти JAR Computers пусна в своите обекти новата серия лазерни печатни устройства на Brother. Тя включва два нови модела принтери и три нови модела мултифункционални печатни устройства, едното от които разполага и с вграден факс. Всички устройства са от нисък клас и са изключително достъпни като цена, което ги прави особено подходящи за домове и малки фирми. Всички продукти от серията имат еднаква визия и еднакви консумативи, а мултифункционалните устройства са базирани на технологията, използвана в принтерите. Доброто съотношение между цена и качество е постигнато благодарение на използването от Brother на редица иновативни технологии, които освен това намаляват броя на зарежданията с хартия, ограничават намачкването на хартията и намаляват вероятността от засядане.

„Новата серия печатни устройства на Brother напълно съответства на политиката на JAR Computers и стремежа ни да предлагаме на клиентите си последните иновации в компютърния сектор на възможно най-достъпна цена. На практика партньорството ни с Brother позволява на нашите клиенти да се възползват от предимствата на качествения черно - бял печат на безпрецедентно ниска цена“ - заяви Рашко Костов, изпълнителен директор на JAR Computers.

Новата серия включва принтерите HL-1110, който се предлага в бял цвят, със стартов тонер за 1000 страици и HL1112, който е черен и се предлага със стартов тонер за 700 страници. Многофункционалните печатни устройства са DCP-1510, DCP-1512 и MFC-1810, като и трите включват в себе си принтер, копирна машина и скенер.

Устройствата гарантират скорост от 20 стр/мин и разполагат с тава за 150 листа хартия. Дължината на страничните им „водачи“ е увеличена (от 100 мм. до 160 мм.) спрямо предходната серия, с цел да се ограничи изкривяването при подаването на хартията. Новото подобрено гумено покритие на двойната ролка за поемането на хартията спомага за намаляване отлагането на прах върху ролките, като по този начин се свеждат до минимум евентуалните проблеми при въвеждането на хартията в устройството. Освен това при моделите от новата серия пътят на хартията е с 50% по-къс, в сравнение със „S” образния печат (от 450 мм. до 220 мм.). Резултатът е по-малко задръствания чрез намаляване на рисковите точки.

Всички нови устройства разполагат и със специално създадена ролка, която ограничава извиването на хартията при отпечатване. Благодарение на нея значително се подобрява видът на отпечатаните документи. Други полезни функции в новата серия са печат N-в-1, който позволява на потребителя да намали разходите си като събере 2, 4, 9, 16 или 25 страници на една А4 страница, както и функцията ID печат за по-голяма сигурност на документите. Тя позволява добавяне на допълнителна информация към всяка страница на документа, като дата, час, потребителско име или кратко съобщение. Дизайнът на устройствата е направен така, че подмяната на консуматива да се осъществява изключително лесно, а както е и при другите Brother устройства, барабанът и тонерът са отделно, така че потребителят да подмени само консуматива, който е изразходван.

За Контакти:http://jarcomputers.com/

Източник:
http://jarcomputers.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4933