Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
11 Септември 13, 14:43 / Автор: United Partners
ОТКРИЙ ПЕРФЕКТНАТА КОМБИНАЦИЯ С НОВАТА САМОБРЪСНАЧКА VENUS & OLAY
Мечтаеш за звездна визия? Копнееш да изглеждаш разкошно? Независимо от това дали искаш да блеснеш с изкусителен външен вид с най-горещите модни колекции на сезона или да се чувстваш главозамайващо красива в кожата си, без съмнение самоувереността e най-важният фактор. Да знаеш, че имаш божествена кожа ти помага да блестиш с вътрешна красота и да се чувстваш готова за всичко! Бъди неотразима и стилна в любимата си рокля, разходи се с финес по дансинга или пък го остави безмълвен по време на среща. За да постигнеш този божествен блясък се довери на новата самобръсначка Venus & Olay, която комбинира най-добрата технология за бръснене на Venus с професионалната грижа за кожата от Olay
Мечтаеш за звездна визия? Копнееш да изглеждаш разкошно? Независимо от това дали искаш да блеснеш с изкусителен външен вид с най-горещите модни колекции на сезона или да се чувстваш главозамайващо красива в кожата си, без съмнение самоувереността e най-важният фактор. Да знаеш, че имаш божествена кожа ти помага да блестиш с вътрешна красота и да се чувстваш готова за всичко! Бъди неотразима и стилна в любимата си рокля, разходи се с финес по дансинга или пък го остави безмълвен по време на среща.

За да постигнеш този божествен блясък се довери на новата самобръсначка Venus & Olay, която комбинира най-добрата технология за бръснене на Venus с професионалната грижа за кожата от Olay. И всичко това в един продукт, който подобрява качеството на бръснене и помага възстановяване хидратацията на кожата. Това е комбинацията, създадена в рая за кожата!

Системата от 5 ножчета на Venus осигурява по-комфортно бръснене като следва контурите на тялото и така постигаш по-гладко бръснене с минимален шанс да пропуснеш нежелани косъмчетата. Вградените омекотяващи плочици на Olay съдържат овлажняващи елементи и съставки, които подхранват кожата я правят божествена на вид и на допир:

• вазелиновото масло защитава кожата и запазва влажността й:
• глицеринът помага за постигането на божествен блясък;
• маслото от кокум е от семейството на какаовото масло и маслото от ший. Тези масла са широко използвани в кремовете заради своите омекотяващи свойства, защото се абсорбират бързо от кожата и я запазват овлажнена и здрава.

С Venus & Olay ще откриеш идеалната комбинация за перфектно изглеждащи крака. А следващата стъпка е да намериш своя… идеален партньор, разбира се!

Дали ще предпочетеш забавление с приятелките си, незабравима среща или просто да изглеждаш стилно през деня, намирането на идеалната ти половинка е по-лесно от всякога, ако следваш тези съвети за своя стил.

Открий подходящия тоалет за твоя тип тяло – така ще подчертаеш краката си още по-добре:
 Ако тялото ти е с крушовидна форма, заложи на три-четвърти панталони, които се разкрояват.
 Ако тялото ти е с формата на пясъчен часовник, избери къси панталонки, къси поли или мини поли, тип колан.
 Ако тялото ти е с формата на ябълка, заложи на разкроени поли.
 Ако тялото ти е с формата на обърнат триъгълник, избери разкроени къси поли, или съчетай къси поли и панталонки с колан.

Бъди готова за червения килим всеки ден, разкрий богинята в себе си и бъди самоуверена през цялото време! А всички ние знаем, че когато си самоуверена, романтиката те открива, както и перфектния партньор!

За Procter & Gamble

P&G служи на приблизително 4,8 милиарда души в цял сват, чрез своите марки. Компанията притежава едно от най-стаблините портфолиа с доверени, водещи качествени марки, сред които Ace®, Always®, Ambi Pur®, Ariel®,Duracell®, Fairy®, Fusion®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Mach3®, Oral-B®, Blend-a-med®, Pampers®, Pantene®, Tide® и Wella®. Общността на P&G включва дейности в приблизително 70 страни в света. Моля посетете http://www.pg.com/ за последни новини и подробна информация за P&G и марките на компанията.

За Контакти: kalina.antova@united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6518